Opětovná setkání přehled

Opětovná setkání https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/17720/opetovna-setkani-17720.jpg 4 24 24

Setkání se zemřelými není v dějinách nijak výjimečný fenomén. Byl popsán mnoha uznávanými osobnostmi a prokázán řadou svědectví. Americký lékař Raymond Moody, kromě jiných autor světoznámých knih Život po životě a Život před životem, shrnuje v této knize zkušenosti lidstva v této oblasti na konci 20. století. Jeho kniha je podložena fakty z historie, antropologie a literatury; kromě nich ovšem autor přibližuje i několik pozoruhodných technik a postupů, pomocí nichž lze navázat kontakt se zemřelými. Díky důkazům života po životě nabízí tato kniha nejen naději pro nás všechny, ale také pomoc lidem, pro něž je obtížné se vyrovnat se ztrátou milovaného člověka. ... celý text

Duchovní literatura New Age
Vydáno: , Eminent
Originální název:

Reunions. Visionary Encounters with Departed Loved Ones


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Opětovná setkání. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

PabloFuentes
28.07.2021 3 z 5

Kniha mi přišla malinko slabší, než ty předešlé, nicméně téma bylo pořád zajímavé. První část zaměřená na dějiny se mi zdála trochu těžkopádnější a možná až příliš tlačila na pilu. Nemyslím si, že by všechny ty historické události byly až tak napojené na zrcadla a odrazy, stejně tak do toho zakomponovat Aladinovu lampu či Sněhurku v příkladech na konci mi přišlo až moc. Nicméně nebudu lhát. Metodu určitě, jakmile bude trochu času, vyzkouším a myslím si, že v léčení zármutku mají zrcadla a odrazy rozhodně svůj smysl.

Shindo
20.07.2019 2 z 5

Niekedy som na Moodyho knihách fičal a myslím, že mnohé z nich môžu byť útechou človeku, ktorému umrel niekto blízky alebo kto sa bojí smrti (klinická smrť ako dôkaz "posmrtného života" je na samostatnú debatu).
Stretnutia mi však prišli niečím zvláštne. Narozdiel od Moodyho predošlých kníh, ktoré sa zaoberali predovšetkým klinickou smrťou táto viac tiahne k špiritizmu.


PeM
20.09.2017 5 z 5

Mám hroznou chuť podívat se do zrcadla....na delší dobu, než je obvyklé ;-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Opětovná setkání v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených39x
v Doporučených1x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit8x