Odvoz pro Sáru přehled

Odvoz pro Sáru
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522645/bmid_odvoz-pro-saru-fXN-522645.png 4 54 54

Studentka práv Sára musí mít při škole dvě zaměstnání, aby zaplatila účty. A občas musí dělat i věci, které by od ní většina lidí nečekala. Rušná večerní směna v baru se chýlí ke konci, když jí šéf nařídí, aby se postarala o opilou zákaznici na záchodě. Pomůže jí tedy na vzduch, kde si zavolají odvoz domů, nahlásí adresu a za chvíli už každá z nich sedí na zadním sedadle auta a vyráží do noci. Unavená Sára cestou usne, a když se probudí, zjistí, že je v bohaté čtvrti na druhém konci města, a dojde jí, že si s druhou dívkou, také Sárou, prohodily auta. Bez peněz jí nezbývá nic jiného než vyrazit domů pěšky. Před domem ji ale čekají policejní majáčky a mrtvé tělo na chodníku – Sára. Byla tím pravým cílem vraha? Nebo jen nasedla do špatného auta? A proč by někdo chtěl, aby jedna z nich zemřela?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Cosmopolis
Originální název:

Are You Sara? , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odvoz pro Sáru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

MiskaMa
25.03.2024 3 z 5

Příběh střídavě vypráví Sára a Sarah. Obě se náhodně potkají v baru, potom každá nastoupí do svého taxíku, jedna z nich je však za pár chvil mrtvá.

V knížce je na mě obsaženo až moc problémů naráz. Alkohol, drogy, prostituce, problémy s láskou, s penězi, rodinné strasti, lhaní, hledání sama sebe a vypořádávání se s diskriminací z důvodu jiného etnika.

Asi jsem podle anotace čekala něco jiného, ve finále mě ale knížka nezklamala. 3*

Biba_with_Book
22.01.2024 3 z 5

Ctive to bylo, to knizce nemuzu uprit, ale trosku to na me dela dojem young adult literatury. Hlavni postava nesympaticka az beda.
Celkove bych to zhodnotila jako prumer - nenadchne, neurazi.


Péťa1950
03.12.2023 2 z 5

Směs studentských lásek, sociálních problémů, diskriminace jiných etnik, finanční problémy, rodinné vztahy, touha uspět a vymanit se z prostředí, do kterého jsme se narodili, drogy, alkohol, prostituce, zneužívání mladistvých. K tomu právník, který žije z ochrany a pomoci největším lumpům. Pro mne moc nastíněných problémů bez řešení. Asi pro mladé hlavně čtenářky.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Zatmění, Řeka času a další knižní novinky (17. týden)

23.04.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Odvoz pro Sáru v seznamech

v Přečtených59x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených2x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst65x
v Chci si koupit14x