Nemravná nabídka přehled

Nemravná nabídka https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/394651/bmid_nemravna-nabidka-4Be-394651.jpg 2 13 13

Marlene Uhligová sebejistě nakráčí do divadla Aalto, aby učinila řediteli divadla, Andreasi Lenzenovi, nemravnou nabídku, a sice úplatek výměnou za přijetí její sestry-tanečnice. Andreas její návrh nepřijme, naopak přijde s jinou nemravnou nabídkou. Marlene se tak má na čtyři týdny stát společnicí na zavolání. Pro Marlene začíná velmi vzrušující období, které však začne pomalu kazit Andreasova exmanželka a také podvod, kterým se Andreas na Marlene od začátku provinil… A co bude po uplynutí smluvní doby?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nemravná nabídka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Cteme_s_Terkou
08.04.2024 1 z 5

Vítám vás u dnešní recenze. Tentokrát se podíváme na knihu německé autorky Nathalii Rabengut. Tato kniha u nás vyšla jako jediná, a troufám si tvrdit, že v tomto případě je dobře, že nakladatelství nic dalšího nevydalo.

Asi jsem se před otevřením měla podívat na počet stran. Možná bych potom nebyla tak překvapená celou knihou. I když nerada dávám špatné recenze zde musím.
Osobně mi to přijde dost podobné jako Smlouva na lásku od Alesandry Torre. Nazvala bych to hodně špatnou fanfikcí.
U nás je tato kniha jediná, která byla od autorky přeložena. Osobně jsem opravdu ráda, že nic dalšího přeloženo není, protože to za to opravdu nestojí.
Děj byl primárně o sexu, ale takovým způsobem, že od jedné scény, která končí odjezdem z domluveného místa po akci, skáčeme rovnou k přípravě na další schůzku. Žádným plusem nejsou ani sexuální scény, které jsou až moc obyčejné a spíš k přeskočení, než že by nějak zaujaly, nebo třeba i strhly čtenáře, jak by to mělo být. Co se zvratu týče byl naprosto jasný už od chvíle, kdy se o dané postavě dozvíme.

Doporučila bych ji?
Ne, ne, ne a ještě jednou ne.
Leda snad někomu, kdo hledá knihu vyloženě o jedné sexuální scéně za druhou bez jakéhokoli napětí a unikátnosti těchto scén.
Mně už nezbývá, než se rozloučit a poděkovat za vaši přízeň.
Napočtenou příště. Snad to bude zase v trochu pozitivnějším duchu než dnes.

Více najdete na:
https://ctemesterkou.cz/2024/04/08/nemravna-nabidka-unmoralisches-angebot-natalia-ravengut/


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nemravná nabídka v seznamech

v Přečtených28x
v Knihotéce65x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Natalia Rabengut
německá, 1985
2018  49%Nemravná nabídka