O čertech, medvědech, myškách a všech mých přátelích přehled

O čertech, medvědech, myškách a všech mých přátelích
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383020/bmid_o-certech-medvedech-myskach-a-vsech-VZU-383020.jpg 4 8 8

Nejkrásnější příběhy Jiřího Kahouna. Za devatero horami a devatero lesy, daleko, předaleko, ale vlastně jen co by kamenem dohodil, se rozkládá překrásný kraj. Dá se do něj dojít pěšky, s ruksakem na zádech, nebo dojet kodrcajícím vláčkem. Je to země prázdnin, zvířátek a strašidýlek, kraj dětství a snů, kde je pořád hezky, ať svítí sluníčko nebo chumelí. V jednom ze zdejších lesů stojí mohutný vykotlaný strom a vedle stromu židle sroubené ze smrkových kmínků. Kdybyste se sem náhodou přece jen dostali a měli štěstí, uvidíte tam vysedávat dědečka. Chvilku vedle něj poseďte a počkejte, až dobafá z fajfky. Pak se ozve zaskřípání a vy s překvapením zjistíte, že v mohutném kmeni jsou malá dvířka. A věřte nevěřte, jsou to dvířka do pohádky. Nejkrásnější pohádkové příběhy jednoho z nejoblíbenějších vypravěčů Jiřího Kahouha doprovází krásné a výpravné ilustrace Lucie Dvořákové v novém reprezentativním výboru toho nejlepšího z autorovy tvorby pro děti. Kniha je určena pro čtenáře od 6 let.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize O čertech, medvědech, myškách a všech mých přátelích. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Kristulda
31.12.2023 4 z 5

Některé pohádky se nám líbily, jiné méně.

jasmína
05.01.2021 5 z 5

Kniha se nám líbila jen některé kapitoly byly dost dlouhé na menší dítě, ale kdyžtak jsme četli na dvakrát ...... takže ani to vlastně nakonec ničemu nevadilo..


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha O čertech, medvědech, myškách a všech mých přátelích v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených9x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit1x