Nora přehled

Nora
https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/204817/nora-204817.JPG 5 3 3

Příběh osmnáctileté Nory je o její komunikaci se sebou samotnou, se svým okolím a astrálním světem. Nora prožívá velké zklamání, protože její rodiče si přestali rozumět a přestávají rozmět i jí. Upne se na bratrance Vika, který rád prohlašuje, že dobré mezilidské vztahy se musí nejdříve naprogramovat. Jenže nora má pocit, že si všichni programují ji. Vnitřně zápasí o přízeň svého mladšího bratra Otíka, tety Ireny, kamarádů Borka a Richarda i několika spolužáků. Má se jim přizpůsobit nebo vzdorovat? Ona je ale rebelka a nerada se přiizpůsobuje a přijímá něco, co si osobně nezažije.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nora. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

simca9342
14.01.2023 5 z 5

Můj první recenzenční výtisk od paní autorky.
Citlivě napsaný příběh o hledání sebe sama. Mladá Nora má problémový vztah s rodiči, protože se skoro pořád hádají. Proto se začne hodně bavit se svým bratrancem. Ten ji dává podporu, která se jí doma bohužel nějak nedaří najít. Nora se snaží pochopit svět a získat zpět své okolí a příbuzné. Podaří se ji to?

loklinka
05.10.2014 5 z 5

Knihu jsem přečetla několikrát. Nora je mi v mnoha směrech hodně podobná. Mám k ní osobní vztah a v některých situacích si přeji, abych měla tolik odvahy se zachovat tak, jak to zvládla ona. Asi to není kniha pro každého, ale kdo si váží spisovné češtiny, vyjadřování na úrovni, určitě ocení. Těším se na pokračování.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nora v seznamech

v Přečtených3x
v Doporučených2x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x