Následuj mne přehled

Následuj mne https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489610/bmid_nasleduj-mne-I7L-489610.png 4 21 21

Adam Lev série

1. díl >

Veterán zahraničních misí Adam Lev řečený Leo se po ukončení psychiatrické léčby snaží vrátit do běžného života. Pokouší se kontaktovat kamaráda z gymnázia, který mu před časem nabízel práci. Neúspěšně. Osud zmizelého podnikatele a dobrodruha obestírá clona mlčení a nevraživosti. Při pátrání po něm se rozpoutá celá série dramatických událostí, během nichž čtenář postupně odhaluje i komplikovanou minulost hlavního hrdiny. Je to příběh lásky, nenávisti, přátelství i chladné manipulace, zneužívání a podvodných praktik dnešní doby. Zápletky se odehrávají na Šumavě, v Krkonoších, v Plzni, Praze a v rakouských Alpách.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Následuj mne. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

kokrokr
23.09.2023 3 z 5

Víc mě bavila první půle knihy, pak se to už trochu táhlo. Dobrodružný román na jedno přečtení, podruhé už asi nezaujme. Čtivý průměr.

Mngwa
13.06.2023 3 z 5

Stylem psaní mi Následuj Mne trochu připomíná Kopřivu, akorát s tak o 300% větším objemem sexu. Chvílemi byl příběh natolik přeerotizovaný, že působil spíš jako parodie. Adam LEV (lol), sexuální zvíře náhodně vystřelující smrtící dávky charismatu a dopravující se všude výhradně na nablýskané motorce, už během prvních stránek obloudí půlku Prahy a každou noc stráví s jinou ženou, které se z něj samozřejmě už při prvním pohledu rozklepou jak sulc a nevyhnutelně pokaždé skončí v jeho posteli. Občas mi to přišlo natolik komické, že jsem se tím nechtěně bavila, místo abych se soustředila na dějovou linku spočívající v hledání Adamova přítele ze školy. Ale když pominu tohle, tak samotné pátrání bylo zpracováno celkem zajímavě a chytlavě, nemůžu nic vytknout. Naneštěstí byl hlavní příběh zavalen takovým množstím Adamových sexuálních a vztahových eskapád, že se v nich až skoro ztrácel a knihu to pro mě asi trochu posunulo do kategorie červené knihovny, kterou bohužel moc nemusím.


ninano
06.03.2023 3 z 5

Zkusila jsem nového autora českých detektivek, ale styl je spíš psaním nadšeného laika než opravdového spisovatele a dialogy jsou hodně naivní. Tři hvězdy dávám za to, že se jedná o českého autora.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Následuj mne v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě4x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst31x
v Chci si koupit3x