Nanos přehled

Nanos https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455706/bmid_nanos-UjZ-455706.png 4 63 63

Malek Wutkowski série

1. díl

Německo 2028: Obyvatelstvo je poslušné. Díky nanočásticím v potravinách a pitné vodě věří lidé všemu, co jim vládnoucí strana namluví. Jen málo lidí je „free“, tedy rezistentních proti manipulativním nanos – a ti se přidávají k rebelům bojujícím proti systému. Mezi nimi se nachází uprchlý trestanec Malek, muž, který má jen jeden cíl: přežít. Tím se stává nebezpečným pro vládu a cenným pro rebely. Ale toho, kdo jako on nemá co ztratit, boj za svobodu nezajímá – pouze slib, který dal svému umírajícímu příteli.... celý text

Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: ekniha , Fobos
Originální název:

Nanos , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nanos. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Ell1999
16.01.2024 5 z 5

Jedním slovem pecka!
Tahle knížka je velmi reálná jak prostředím a dějem, tak postavami. Vše je dobře popsané. Ani stroze, ani "omáčkovitě", prostě tak akorát. Zjistíte dost o prostředí i postavách ale ne na úkor děje, jak to v některých knížkách bývá. Zkrátka na nudu není prostor. Kratší kapitoly z pohledu tří klíčových postav končí tak napínavě, že vás to přímo nutí číst dál. Otevřený konec si říká o pokračování, tak doufám, že brzy vyjde.
Jednoznačně doporučuji.

DericCaster
02.11.2023 5 z 5

Jako neukojitelný fanda sci-fi jsem ani tuto knížku nemohl minout. Pravdu, čekal jsem něco trochu více hi-technického, ale čtení mne velmi bavilo. Totalitní režim, vymyté mozky lidí a skupina rebelů.

Ani nevím proč jsem si při čtení vzpomněl na nedávno čtenou knížku o KLDR, anebo mne sem tam napadlo Orwellových 1984 - to jen tak pro představu.

Knížka má v podstatě otevřený konec, tak doufám, že se dočkám pokračování.


Orechanda
20.04.2023 5 z 5

Tak to byla jízda. Zajímavý námět a naprosto reálný. IT technologie jde kupředu a kdo ví, co koho napadne. Kniha měla spád, nebyla tam hluchá místa, u kterých by se usínalo.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nanos v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených82x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených2x
v Knihotéce158x
v Chystám se číst76x
v Chci si koupit9x

Autorovy knížky

Timo Leibig
německá, 1985
2020  75%Nanos