Najdu tě přehled

Najdu tě https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469951/bmid_najdu-te-VDi-469951.jpeg 4 87 87

Temný psychologický román o dvou ženách, které si nárokují jedno dítě Mollie si už zoufale potřebuje odpočinout. Poslední roky pro ni byly úplným očistcem, ale teď se chystá se svým malým synem Ethanem odjet na vytouženou dovolenou. Po několika dnech v úžasném prázdninovém resortu se Mollie konečně uvolní. A pak ji dostihne její nejhorší noční můra: Ethan nastoupí do výtahu a záhadně zmizí. Policejní pátrání vede k ženě, která ho unesla. Chlapce však odmítá vydat s tím, že jeho matkou je ona. Která z žen říká pravdu?... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Domino
Originální název:

Lost You , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Najdu tě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

KnihomolkaKatka
07.04.2024 5 z 5

Skvělá kniha. Příběh se rychle rozjíždí a graduje až do samého konce. Byla jsem přesvědčená, že konec znám, že vím, jak to celé je, ale byla jsem mile překvapená, že jsem se v některých věcech i mýlila a byly tam i situace, které mě upřímně šokovaly. Krátké kapitoly přispěly ke čtivost a knihu jsem tak měla přečtenou během dvou večerů. Smutná, místy krásná a děsivá kniha o síle mateřské lásky a také o touze po dětech. Mrazilo mě a při popisu lásky a mateřských pocitů jsem měla v očích slzy.

Prateri
30.03.2024 4 z 5

Před čtrnácti dny jsem knihu dočetla, tak teď už jen napíšu, jaký pocit u mne přetrvává. Je to pocit nepříjemný, uhnízděný pod hrudní kostí. Matka a dítě - silný vztah, který dokáže mnohdy udělat téměř nemožné.


maličkán
17.10.2023 5 z 5

Velice čtivý příběh, nejde od něj odejít. Opravdu nevím, které ženě jsem fandila víc. Jak už tady někdo psal, sympatie se přelévají z jedné na druhou. Krátké kapitolky, žádná zbytečná omáčka okolo. Tak to má být. Za mě fakt pecka.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Najdu tě v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených112x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených3x
v Knihotéce132x
v Chystám se číst115x
v Chci si koupit31x
v dalších seznamech4x