Na ledě přehled

Na ledě https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538154/bmid_na-lede-663d6e2f0c956.jpg 4 149 149

Maple Hills série

1. díl

Anastasia Allenová má jasný cíl: dostat se do reprezentačního týmu USA. Od svých pěti let intenzivně trénuje a členství v bruslařském družstvu Maple Hills jí zajistilo plné vysokoškolské stipendium. Její rozvrh rozhodně není pro slabší povahy. Stassie si zkrátka přišla pro vítězství. Nathan Hawkins, hokejista a kapitán maplehillských Titánů, ví, že je odpovědný za to, aby jeho tým zůstal na ledě. Když se však kvůli nedorozumění musí o ledovou plochu najednou dělit s krasobruslaři a Anastasiin partner se následkem toho zraní, ocitne se v nepředvídatelné situaci. Vymění hokejku za přiléhavý trikot a přísného trenéra za mnohem děsivější trenérku. Ale starosti nejsou na místě. Nebo ano? Stassie přece nemá hokejisty vůbec ráda…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Icebreaker , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Na ledě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (43)

tyrkysoveknihy
předevčírem 4 z 5

Tenhle kousek - Na ledě - jsem si střihla už v loni jako AJ audioknihu, protože na mě vyskakoval snad všude a chtěla jsem vědět, jestli dostojí hypu. Mě osobně to bavilo. Jen od toho vážně nesmíte čekat Ledové ostří - aneb, že se hrdina a hrdinka dají dohromady, budou spolu bruslit a jezdit na soutěže. To se tu totiž neděje.

Lidi si na GR stěžují, že…

- málo času na ledě, tedy hokeje a krasobruslení & k věcem z anotace dojdeme po půlce Bylo tam víc párty než trávení času na ledě, ale i tak jsem si to užila. Jen vás prostě varuju, že tam spolu hlavní hrdinové až tolik nebruslí - jen velmi málo - ale vlastně mi to nevadilo, protože sledovat hlavní hrdinku a jejího děsného partnera Aarona bych fakt nechtěla. Navíc… kdyby byli pořád na ledě tak zas úplně vidím ty poznámky, že je to samej trénink a zápas, pořád dokola. A hokej... hokej ještě chápu. I Elle Kennedy popsala zápasy dost dynamicky, tam to jde, ale co to kraso? V podstatě tanec na ledě? To jde hůř než akční sport popsaný z pohledu hrdiny, co sedí na tribuně.

- je to moc dlouhý a nemá to děj Mohlo to být kratší? Jo, možná mohlo, ale nevadilo mi to. Byla jsem plně zabraná do postav a jejich životů, což je nejdůležitější.

- Anastasia je otravná a blbá, protože nevidí, co Aaron dělá Aaron byl fakt strašnej, ale holky s ním byly stále kamarádky, proboha proč. Nesnáším Aarona.

- hlavní hrdina Nate je moc dokonalej, postrádá chyby Nate byl sakra úžasný . Může se zdát příliš dokonalý, ale... miluju ho!

- když jsou někdy hrdinové sami, tak spolu mají hned sex není tam vývoj vztahu (řečeno, neukázáno) nemyslím si, že by tam nebyl ukázán vývoj jejich vztahu a to, že začali jako nepřátelé a pokračovali nejdřív přes přátele s výhodami mi nevadilo

- spousta vedlejších postav, které jsou ploché

- postavy mají moc přezdívek to nás v ČR fakt nepřekvapí

- Henry (vedlejší postava s tou krabicí věcí a potřeb pro ženy, kdyby u něj někdy nějaká slečna zůstala přes noc) je divnej creep Henry byl skvělý

- obálka je na ten uvnitř moc roztomilá za mě je tohle ta nejblbější kritika vůbec, protože kreslené obálky jsou lepší než lacině zobrazená polonahá mužská těla

Závěr: něco vidím taky... ALE MĚ TO DĚSNĚ BAVILO.

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s knihkupectvím Luxor za účelem recenze.

Holubka
předevčírem 5 z 5

Nerozumím tomu nízkému hodnocení. Já si příběh užila. Čekala jsem romantiku s peprnymi scénami a taky jsem ji dostala. To že byla Anastasia na začátku na pěst mě bavilo. Proč bychom měli vždy dostat dokonalou hlavní hrdinku? Tady byl dokonalý Nate a to stačilo. Navíc bylo vidět, že Anastasia prošla během příběhu vývojem a to mě na tom bavilo. K Nathanovi se vyjadřovat nebudu, on byl dokonalost sama. A zbytek kluků? Ježiš miluju je všechny a moc se těším na další díly.


Syma149
25.05.2024 3 z 5

Hokejista a krasobruslařka, to přece musí fungovat, jenže nefungovalo. Alespoň tedy asi tak do 35. kapitoly. Potom se to přece jenom zlepšilo. Hlavní hrdinka už byla docela sympatická . No a Nathan byl celou dobu tak perfektní, až mi to přišlo přehnané. Mám ráda hodné kluky, ale tady byl opravdu až podpantoflák.
Moc jsem se na knihu těšila, ale bylo to docela zklamání.

všechny komentáře

Související novinky (3)

Žebříček nejprodávanějších knih (20. týden)

23.05.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (19. týden)

15.05.2024


Mrtvá říše, Mrazení a další knižní novinky (18. týden)

28.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Na ledě v seznamech

v Právě čtených34x
v Přečtených211x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených7x
v Knihotéce175x
v Chystám se číst306x
v Chci si koupit111x
v dalších seznamech9x