Mys poslednej nádeje přehled

Mys poslednej nádeje
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/112402/mys-poslednej-nadeje-112402.jpg 4 130 130

Candice Proctorová, ktorá si získala čitateľskú obľubu vďaka jedinečnému rozprávačskému majstrovstvu a schopnosti vytvárať nezabudnuteľné postavy, nás v tejto historickej romanci prenesie do Austrálie a ponúkne nám podmanivý príbeh dvoch mladých ľudí a zakázanej lásky, nebezpečnej rovnako ako zem, ktorá ich obklopuje. Po niekoľkých rokoch štúdia v Anglicku sa Jessie Corbettová vracia do rodinného sídla neďaleko tasmánskeho pobrežia. Ešte ako malé dievčatko ju zasnúbili s bohatým dedičom susedného statku a teraz je rozhodnutá splniť očakávania rodiny. Nič v jej doterajšom živote ju však nepripravilo na stretnutie s mužom s nahnevanými očami, ktoré ju prenasledujú v snoch. Mladý Ír Lucas Gallagher prišiel na ostrov v putách ako trestanec odsúdený na doživotie. Po štyroch rokoch hrdlačenia na anglickú šľachtu myslí iba na útek. Až kým nestretne zlatovlasú Jessie. A hoci ich láska nemá budúcnosť, nenachádza v sebe silu potlačiť túžbu hroziacu zničiť aj poslednú šancu získať slobodu...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Slovenský spisovateľ
Originální název:

Whispers of Heaven , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mys poslednej nádeje. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Prateri
21.04.2024 4 z 5

Víte, co je šepot nebes? Tahle kniha je ho plná. Je to láska šťastná i nešťastná, dokonce může být i zakázaná, společensky odsouzená, ale láska to je. To jsem se v této knize dočetla. Romantika jako hrom mezi trestancem a dcerou bohaté rodiny. Trestanecké kolonie v Austrálii - tak to mám radost, když se někomu podaří z této kolonie zdrhnout. Knihy jsou fajn, je v nich nemožné možné.

Schary
04.01.2024 4 z 5

Romantická oddechovka, výborně se četla. Jako bonus se člověk něco dozví o Tazmanii.


účetní
31.08.2022 5 z 5

Moc krásná kniha, tato autorka píše krásné příběhy, a i když doba, prostředí a téma jejích knih vyvolávají v duši někdy spíš smutek nad osudy hlavních hrdinů, jelikož si lze lehce představit, že jsou to osudy skutečných lidí z té doby, přesto se její knihy krásně čtou a zanechávají v nás hluboké zážitky, ty vážnější a smutnější ale i ty romantické.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mys poslednej nádeje v seznamech

v Přečtených184x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených13x
v Knihotéce112x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x