Muž, který už nezavolal přehled

Muž, který už nezavolal https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/386205/bmid_muz-ktery-uz-nezavolal-fqx-386205.jpg 4 333 333

Sarah a Eddie se do sebe zamilovali na první pohled. Strávili spolu sedm úžasných dní a oba měli pocit, že potkali toho pravého. Když Eddie odjíždí na plánovanou dovolenou a slíbí, že zavolá, Sarah nepochybuje, že slib dodrží. Jenže nezavolá. Ani neodpovídá. Všichni Sarah radí, ať na něj zapomene, ale ona ví, že se něco muselo stát. Zjistí, že skutečně existuje důvod, proč Eddie zmizel – pravda, kterou si zapomněli říct.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Motto
Originální název:

The man who didn't call , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Muž, který už nezavolal. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (110)

Airelle
10.04.2024 3 z 5

(SPOILER) Pustili jste se někdy do knihy i přesto, že měla větší množství negativních komentářů?

Přesně tohle je totiž případ této knihy, dokonce jsem na ní četla i komentáře na databázi knih a jeden z nich mě celkem rozohnil. Nikdy nezačínejte recenzi tím, že jste přeskakovali pasáže a ve finále nevíte, o čem kniha byla, a ještě tam hodíte odpad. Opravdu to není relevantní hodnocení.

Muž, který už nezavolal je romantická oddechovka, která je za mě chvílemi zbytečně dlouhá. První část mi přišla hodně ukňouraná, v druhé části se konečně začalo něco dít a dozvídáme se spoustu zajímavých informací a dojde k důležitým zvratům. Třetí a závěrečná část je přeslazená, jak už to u pořádné červené knihovny má být.

Hlavní postavy Sarah a Eddie spolu prožijí jeden týden plný lásky, a pak se Eddie z minuty na minuty ztratí ze světa a přestane se Sarah ozývat. Spousta žen by se se situací velmi rychle vyrovnala, ale Sarah se v tom začne mírně řečeno plácat. Sarah mi kvůli svojí sebelítosti moc neseděla, chovala se jako puberťačka a chvílemi i jako stalkerka. Sama nemám ráda vztahy nedořešené, takže jsem se snažila mít k jejímu chování pochopení, ale bohužel to nešlo.

Eddieho zprvu poznáváme jen prostřednictvím Sarah, což není dostačující, třetí část je vyprávěna většinou z jeho pohledu, a tak mi přirostl k srdci až závěrem, kdy tzv. dostal rozum. Kdo mě neustále štval, byla Eddieho matka, tu jsem nezkousla až do konce knihy ani závěrečnou scénu jsem jí neuvěřila.

Kniha se dotýká zajímavých témat, jakými jsou neplodnost, nevěra nebo vyrovnání se se smrtelnou nehodou. Některá z témat mi doslova rvala srdce.

Škoda, že je první část knihy tak zdlouhavá, kdyby druhá s třetí částí dostaly větší prostor, je kniha na 4*, takhle je i moje hodnocení nižší a kniha dosahuje spíš hodnocení neurazí, nenadchne.

IG: @freya_zlaskykpribehum

janina66
29.01.2024 4 z 5

Tak 70%
Nebylo to špatné. Vyslechla jsem audio. Líbila se mi zápletka i pohled z pohledy Sáry a Eddiho. Polovina se táhla a naopak konec moc urychlený.
Hezký poslech.


Atalera
27.01.2024 odpad!

Taky jsem na konci brečela, ale štěstím, že už jsem to konečně dočetla.
Tohle fakt nechce číst nikdo. Souhlasím se všemi komentáři kde je uveden - odpad nebo 1*.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky 24. - 30. září

24.09.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Muž, který už nezavolal v seznamech

v Právě čtených7x
v Přečtených434x
ve Čtenářské výzvě51x
v Doporučených14x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst289x
v Chci si koupit54x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

pro ženy romance

Autorovy další knížky

Rosie Walsh
britská, 1998
2018  72%Muž, který už nezavolal
2016  73%Deň, keď sme zmizli
2022  75%Láska môjho života