Moje velká kniha příběhů na statku přehled

Moje velká kniha příběhů na statku https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366185/mid_moje-velka-kniha-pribehu-na-statku-b6L-366185.png 4 2 2

Z perspektivy čtyřnohých kamarádů - pejska, králíčka, kačenky a beránka - se děti seznamují s životem na statku v různých zemích: na dánském vřesovišti, na českém hospodářství u lesa, na bavorském statku a na statku vysoko pod alpskými štíty. Názorné a živé ilustrace věrně vykreslují panorama venkova.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moje velká kniha příběhů na statku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Dsenbi
07.12.2022 4 z 5

Krásné bohaté ilustrace. Děti se mohou hravou formou dozvědět spoustu informací. Líbí se mi přirovnání k prvouce pro nejmenší z předchozího komentáře.
Syn (4 roky) ocenil vyprávění v ich formě od zvířátek a chtěl si s nimi povídat. Takže jsem mluvila za zvířátka a ptala se ho na otázky.
Přesně tohle učení hravou formou se mi moc líbí!

broskev28
29.06.2020 3 z 5

Knížka by mohla sloužit jako takový upřesňující a podrobnější dodatek k učebnici prvouky pro nejmenší. Názorné a povedené obrázky doplňují zajímavě podané informace o statkářském hospodaření v různých evropských podmínkách.
Styl i jazyk je jednoduchý, ale vyprávění z pohledu zvířecích kamarádů malé čtenáře/posluchače určitě bude bavit. Navíc je ke každému příběhu z konkrétního prostředí připojena alespoň jedna "zkušební" otázka, např. kolik nejrůznějších zvířátek napočítáš na tomto obrázku?


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moje velká kniha příběhů na statku v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce1x

Štítky knihy

statek

Autorovy další knížky

Ingrid Pabst
německá
  95%Mláďátka na poli a v lese
2017  70%Moje velká kniha příběhů na statku
2019  100%Moje nejmilejší příběhy o zvířátkách
2018  83%Moje nejhezčí příběhy o zvířátkách