Michaela přehled

Michaela
https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/330410/mid_michaela-WTX-330410.jpg 4 58 58

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Michaela. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

TynaBehuncikova
22.09.2023 5 z 5

Ach jak já to miluju! Tuto knížku jsem zbožnovala jako teenager, pamatuju si, že jsem ji četla snad 5x. Teď v dospělosti jsem se zamilovala do detektivek Michaely Klevisové a když jsem zjistila, že její tatínek byl TENTO Vladimír Klevis a že ona sama se vlastně jmenuje po Michaele z této knihy, tak jsem si ji musela najít a znovu přečíst. A bylo to skvělé čtení. Krásně vystihuje strasti mládí, ale je to podáno tak humorně! Současně postupná proměna Petra z kluka v muže je prostě super. A korunu tomu dodává babi. I když jsem si toho spoustu pamatovala z toho opakovaného čtení v teen letech, tak jsem si to užila na 100%. Bavilo mě to moc.

georginaa
06.09.2022 3 z 5

Vladimír Klevis byl můj oblíbený spisovatel v mládí. Hltala jsem jeho knihy a sháněla v knihovně všechny jeho díla. Po letech je pohled trochu již jiný, ale to je věkem. Člověk má už jiný nadhled, ale můžu říct, že pro náctileté to má stále svoje kouzlo.


Amneris
23.03.2021 5 z 5

Knihu jsem našla u mamky v knihovně a jako náctiletá jsem jí přečetla několikrát. Příběh o Petrovi, jehož rodiče koupí chalupu na vesnici a kde se setká s trochu záhadnou dívkou Michaelou mě moc bavil. Krásné a pohodové čtení :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Michaela v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených100x
ve Čtenářské výzvě13x
v Doporučených5x
v Knihotéce54x
v Chystám se číst12x
v dalších seznamech1x