Runový meč přehled

Runový meč https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/28285/runovy-mec-28285.jpg 5 109 109

Městské války série

< 2. díl >

Vítejte v příběhu, kde česká a moravská města ožívají. Praha krvácí a slábne. Její věrní umírají. Václav, který ještě nedávno netušil o existenci tajného světa, je možná poslední nadějí velkoměsta. Přestože se zdálo, že je všem jen na obtíž, nevzdal se tam, kde jiní víru ztratili. Dokázal přežít, kde jiní padli. Musí zjistit, kdo stojí za spiknutím, které Praze podřezává žíly. * Času ubývá... * Spolu s Patrikem Dodnarem přichází Václav do říše brněnského Draka pátrat po zrádci. V patách mu je Démon i brněnští agenti. Brno mobilizuje své Občany i drakoniány. Blíží se zasedání Rady měst. Napětí vzrůstá. Podezření je v celé zemi všudypřítomné – stačí jen jiskra, aby vypukla válka. * Času stále ubývá… ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Runový meč. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Aivlis
04.04.2022 5 z 5

Okrem strhujúceho deja a prekvapujúceho odhalenia škodcu Prahy kvitujem Renčínov humor. Popis Brna, keď naberá ľudsku podobu mladého chlapca a oblieka si červeno-biele pruhované tričko značky Lacoste s krokodílom na ľavej strane hrudníka ma dostal do kolien... Ako prišiel Beroun na Říp na zasadanie miest na motorke, ktorá bola zložená zo zvierat a mala podobu Fat boy od Harleya... Až ma mrzí, že pred tretím dielom musím ešte prelúskať jednu hrubú knihu od Keplera. Ale potom už s chuťou skočím na Vek nenávisti.

DuncanIdaho
30.03.2021 5 z 5

Docela obdivuji autorovu fantazii. Už tak zajímavý námět ještě doplnil spoustou napínavých akcí a svoji fantazii dále rozvinul. Jsem zvědavý, jak to celé zakončí. Hned jdu číst poslední díl.


Atekram
25.11.2020 5 z 5

Druhý díl je skvělý, plný akce, není nouze o opravdu velké a opravdu nečekané zvraty. Přibudou nové postavy a nová města. Celá ta autentičnost a důvěrnost postav a prostředí způsobuje, že vás to mnohem více zasahuje a zajímá. Také hlavní hrdina ujde dlouhou cestu a drsně se transformuje z toho nesympatického obyčejného člověka. Na konci jsem ani nedýchala!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Runový meč v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených167x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených9x
v Knihotéce92x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech3x