Město zrady přehled

Město zrady https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/442408/bmid_mesto-zrady-0gH-442408.jpg 3 103 103

Město duší série

< 2. díl

Vždy ukaž svou duši. Drž se pravidel. Neopouštěj bezpečí Soulcity. Do dneška by mě nenapadlo o těchto zásadách pochybovat, natož je porušit. Město už ale není tak bezpečné jako kdysi. Po nedávném útoku se zpřísnila bezpečnostní opatření a obyvatelé začínají být neklidní. Proslýchá se, že skupina uprchlíků plánuje na město zaútočit, a tím dost možná vyzradit naši existenci. Vždy jsem si myslela, že za hranicemi čeká jen svoboda, ale možná se pletu. Přišel čas zjistit, jak to je. Jmenuji se Raven a chystám se utéct z utajeného města.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Město zrady. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (35)

Badra
30.07.2023 2 z 5

Kniha nepřinesla nic nového pod sluncem a ještě neutíkala.V prvním díle se dlouho nedělo nic pořádného, ale konec a romantická linka se mi poměrně zamlouvali, tohle bohužel ne. V knize je hodně věcí nedotažených a nelogických, postavy mi začaly být nesympatické a děj se moc neposouval. Také závěr knihy se mi zdál moc urychlený, působil chaoticky, jako kdyby se autorka rozhodla dohnat všechnu akci na poslední chvíli. Konec s babičkou se mi opravdu líbil, chvílemi jsem si říkala, jestli si to celé nevymyslela jako pohádku pro dítě. To byl opravdu super nápad.
Na druhou stranu musím vzít na vědomí, že je to autorčina prvotina a chyby se dají očekávat.
Přesto jsem ráda, že jsem to zkusila a jsem zvědavá na další autorčinu tvorbu a posun.

deedulka
06.01.2023 4 z 5

I když kniha nepřinesla nic světoborného, tak se překvapivě dobře četla. Raven s její partou a tátou jsem si oblíbila a docela mi přirostli k srdci. I proto mne zamrzel trochu nedotažený konec, který byl hrozně rychlý a zasloužil si více vysvětlení. I závěrečná bitva byla taková useknutá a na pár stránkách bylo po všem.
Přesto jsem ale za knihu ráda a budu se těšit na další příběhy, které autorka vymyslí.


LexiS
18.04.2022 3 z 5

A zase jsem si připomněla, proč se vyhýbám českým autorům.
Už u prvního dílu jsem psala, že autorka nějak zapomíná věci dovysvětlit a u tohoto dílu se to nezlepšilo, možná to bylo naopak ještě horší.
Druhý díl se mi líbil o něco míň než první. Jak tu píše spoustu čtenářů přede mnou, je to nedotažené. Bitva narváná na posledních pár stran, nejasné scény, nedořešené věci... Škoda. Ale tak dalo se to.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (20. týden)

09.05.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Město zrady v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených148x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených5x
v Knihotéce121x
v Chystám se číst69x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Martina Čekalová
česká, 1999
2019  72%Město duší
2020  66%Město zrady