První kroky do světa s Medvídkem Pú přehled

První kroky do světa s Medvídkem Pú https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/19325/prvni-kroky-do-sveta-s-medvidkem-pu-19325.jpg 4 7 7

Medvídek Pú série

Medvídek Pú zažívá se svými kamarády ze Stokorcového lesa každý den něco nového. Jde poprvé k lékaři, dozvídá se, jak se má chovat ve škole nebo před neznámými lidmi i jak se co nejlépe vypořádat s ošklivým snem. Se svými zážitky se Pú navíc rád podělí s nejmenšími čtenáři a ukáže jim, že z nových a neznámých věcí vůbec nemusejí mít strach.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

My very first Winnie the Pooh growing up stories


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize První kroky do světa s Medvídkem Pú. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

yellow
23.06.2023 5 z 5

Krásné příběhy ze světa medvídka Pú, které učí děti nenásilnou formou základní dovednosti jako například jak se chovat k cizím lidem nebo u doktora nebo vysvětlují noční můry. Dcera je ještě malá, aby úplně vše pochopila, tak si v budoucnu knížku určitě ještě jednou přečteme.

mataaskorice
29.05.2023 4 z 5

Překvapivě příjemná knížka kratkých příběhů o medvídkovi Pú. Na Disneyovku to není špatné. Tříletá dcera spokojená. Námětem jedné z pohádek je třeba soubor maminčiných pravidel - nemluvit s nikým cizím, nikomu cizímu neotvírat, nenastupovat k nikomu do auta, nepřijímat od nikoho cizího dárky, co dělat, když se s námi někdo cizí chce dát do řeči nebo se nás dotýkat. Ne všechny příběhy jsou ale mravokárné.


LunaL.
13.04.2023 4 z 5

Krasna, pomerne i poucna kniha o Medvidkovi Pu. Sest pribehu, sest dobrodruzstvi. Medvidek Pu se s kamarady podiva do skoly, zajde na prohlidku k doktorovi, prijde na kloub zahady konce roku. A povede se mu zmenit zly sen o slonisku na hezky sen o medu.
Asi jsme cetli hezci knizky o Puovi, ale za precteni to stalo

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha První kroky do světa s Medvídkem Pú v seznamech

v Přečtených10x
v Chystám se číst1x

Autorovy další knížky

Walt Disney
americká, 1901 - 1966
1992  90%Dobrou noc
1991  89%Kuchařka kačera Donalda
1995  92%Lví král
1991  84%Veselé Vánoce
2008  63%Prasátko má narozeniny