Mé dítě má autismus přehled

Mé dítě má autismus https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/481673/bmid_me-dite-ma-autismus-PSk-481673.png 5 4 4

Vysvětlovat svému dítěti, že má autismus, může být hodně složité. Má to vůbec vědět? Jak mu to nejlépe vysvětlit? Mám to říci i dalším lidem? Raelene Dundon má osobní i profesní zkušenost s dětmi s autismem a ve své knize nabízí velmi praktické tipy, jak s dítětem i s ostatními mluvit o jeho diagnóze. Vyvrací různé mýty, které se s autismem spojují, dává užitečné rady a dělí se také o svůj příběh matky dvou dětí s PAS. Raelene Dundon má dvě děti s poruchou autistického spektra a je psycholožka specializující se na dětský autismus.... celý text

Biografie a memoáry Psychologie a pedagogika Zdraví
Vydáno: , Portál
Originální název:

Talking with your child about their autism diagnosis , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mé dítě má autismus. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Glivuska
27.11.2022 5 z 5

Kniha obsahuje ruzne metody, jak mluvit s lidmi o autismu a dale jak vlastnimu diteti sdelit, ze autismus ma. Knizka vychazi predevsim ze spousty osobnich zkusenosti autorky, tudiz necekejte teoretickou prirucku, nybrz prakticke navody a spoustu odkazu na knizky ci webove stranky, ktere se zabyvaji tim samym tematem. V knize se autorka venuje zejmena detem a dospivajicim, ktere uz plne komunikuji a rozumi, tudiz pro rodice, co maji neverbalni deti ma knizka vyznam jen z poloviny (pripadne slouzi jako inspirace do budoucna).

hu_87
18.11.2021 5 z 5

Z hlediska tématu je tato publikace zcela dostačující a je ideální volbou pro každého, kdo zná osobně někoho s autismem/Aspergerem a chtějí vědět některé věci ze života těchto lidí, ale co hlavní - knížka je především určena rodičům dětí s PAS a obsahuje kapitoly jak např. dítěti říct, že má autismus nebo jak tohle sdělit učitelům či spolužákům.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mé dítě má autismus v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x

Štítky knihy

autismus psychologie příručky

Autorovy knížky

2021  90%Mé dítě má autismus