Materská na zbláznenie přehled

Materská na zbláznenie https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/287562/bmid_materska-na-zblaznenie-XDY-287562.jpg 3 86 86

STAŤ SA MATKOU JE NIEKEDY OVEĽA ŤAŽŠIE AKO PORODIŤ DIEŤA Tridsaťšesťročná Annie priviedla na svet vytúženého potomka a všetko je inak, ako očakávala. Kde sú tie materinské inštinkty, ktoré jej vždy našepkajú, čo má robiť? Keby sa aspoň dalo spoľahnúť na rady z príručiek! Navyše k novorodencovi jej akosi zabudli dodať podrobný návod – o záručnom liste ani nehovoriac... Najhoršie je, že na svete sú aj dokonalé matky. Celebrity, ktoré tesne po pôrode zázračne schudnú, dojčia ako šampiónky a popri bábätku ešte zvládajú nakrúcať filmy či zachraňovať planétu. Tým potvorám by Annie najradšej vyhlásila vojnu. No kedže to nie je možné, bojuje, ako vie: napcháva sa dezertmi, pri dojčení škrípe zubami, šomre pred manželom a kamarátkami a tajne dúfa, že jedného dna sa zmení na super mamu.... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)
Originální název:

Maternity Leave , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Materská na zbláznenie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (33)

Lenka4
08.12.2023 1 z 5

Začátek dobrý, realita všedního dne mateřství vypadá jinak, než ukazují naaranžované snímky šťastné rodinky. Ovšem záhy mi začalo vadit používání jazykových výrazů, které příliš neodpovídají slovníku kultivované učitelky a také její evidentní hloupnutí.

madem
05.05.2022 3 z 5

Zcela jsem ji nepochopila. První měsíce jen řešila počet lajků u fotky. Její starosti mi přišly úplně mimo.
Ty tři hvězdičky jsou za poslední měsíc, kdy je se synem doma a konečně se projeví nějaké emoce. Dokáže něco se synem prožít.


Kajami
11.11.2021 2 z 5

Kniha, u které jsem se místy nasmála. Musí se teda brát hodně s nadhledem, ale v některých myšlenkách jsem se viděla. Jsem sama na mateřské, ale tohle období miminka mám již za sebou. Kdo se chce trošku při mateřské odreagovat, tak doporučuji přečíst :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Materská na zbláznenie v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených122x
ve Čtenářské výzvě14x
v Doporučených5x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst43x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x