Maso od šibenice přehled

Maso od šibenice https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225240/bmid_maso-od-sibenice-225240.jpg 4 56 56

A bylo jaro. Všechno kvetlo, ale pravšechno. Louky rozkvetly, lesy se zazelenaly a oběšenci opět byli cítit na míle daleko. Tak začíná příběh tuláka Matěje, který se ocitne v nesprávný čas na nesprávném místě a je neprávem obviněn ze čtyřnásobné vraždy. Před oprátkou je sice na poslední chvíli zachráněn, ale musí vstoupit do služeb jednoho z nejkrutějších pánů v zemi jehož příkazy zpočátku plní bez výhrad. Časem však zatouží po jiném životě. Z kornelského hradu se jen tak neodchází a každý, kdo se protiví baronově vůli, je tvrdě potrestán... Temné středověké dobrodružství z pera autora kriminálky Anděl.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Maso od šibenice. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Domulenka
23.06.2021 4 z 5

A bylo jaro. Všechno kvetlo, ale pravšechno. Louky rozkvetly, lesy se zazelenaly a oběšenci opět byli cítit na míle daleko......to tak krásně začíná.....ne fakt jestly máte rádi tento žánr....to si přečtěte.....já si to jednou přečtu znova a ráda... ; -)

Bob1982
11.09.2020 5 z 5

Super zàbava.


Sallka
12.02.2019 5 z 5

Škoda, že byla knížka tak krátká. Mně se totiž tahle historická fantasy sakra líbila! Žádné zdlouhavé popisy čehokoliv, prostě rovnou do akce. Matěj se s nikým a ničím nepáral, ale ukázal, že má i dobré srdce. Klidně bych se s ním setkala i v jiném příběhu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Maso od šibenice v seznamech

v Přečtených76x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce73x
v Chystám se číst15x
v Chci si koupit1x