Mach a Šebestová na prázdninách přehled

Mach a Šebestová na prázdninách https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/217892/mach-a-sebestova-na-prazdninach-217892.jpg 4 84 84

Příběhy známé dvojice žáků 3.B, kteří se tentokrát vydávají vstříc prázdninovým dobrodružstvím. Mach a Šebestová, samozřejmě i se psem Jonatánem, prožívají vtipné a barvitě vylíčené příhody, v nichž je nepostradatelným pomocníkem kouzelné sluchátko.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mach a Šebestová na prázdninách. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

yellow
11.11.2022 3 z 5

Nikdy jsem fanouškem Macha a Šebestové nebyla, ale babička naučila dceru zpívat písničku, tak jsem se jí rozhodla přečíst i knížku. Moc se jí líbila, i když to se jí líbí každá knížka. Myslím, že v necelých dvou letech bych jí mohla číst klidně nákupní seznam a byla by nadšená, že jí čtu. Já už tak nadšená nebyla. Ten slovní průjem mi prostě vadil. Chápu, že to byl zcela jistě záměr autora, ale mně tam ty odstavce a rozdělení na věty chybělo. Strašně špatně se to četlo.

Aknel26
19.09.2022 5 z 5

Jako malá jsem tuto knížku záviděla kamarádce, protože já měla jen toho "obyčejného" Macha a Šebestovou. Televizní seriál vznikl až později. Teď jsme prázdninová dobrodružství přečetli se synem a já myslím, že jsem opravdu měla co závidět :-) Je to zábavné pro děti a tak trochu "podprahově" rovněž pro dospělé čtenáře, kteří tu najdou plno postřehů ze života. Ilustrace nemají chybu, a i když jsem se o přednes postarala já, jako bych místo svého hlasu slyšela pana Nárožného.


ddkk
11.02.2020 5 z 5

Skvělé pokračování příběhů Macha a Šebestové, které nemají obdoby - vždyť "člověče, Šebestová", kdo z dospělých lidí má takovou věc jako je kouzelné sluchátko!

Opět za pět a doporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (1)

355 knižních tipů na téma prázdnin

04.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mach a Šebestová na prázdninách v seznamech

v Přečtených131x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených5x
v Knihotéce32x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x