Vévodkyně přehled

Vévodkyně
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405627/mid_vevodkyne-aXS-405627.jpg 4 223 223

Lilarie série

1. díl >

Samantha Rousseauová je docela obyčejná postgraduální studentka. Volný čas tráví se svými spolubydlícími, škudlí, aby vyšla s penězi, pečuje o svého nemocného otce a o zraněné dravce v univerzitním výzkumném středisku, kde pracuje, na vysoké škole přednáší ornitologii a opravuje písemky a testy svých znuděných svěřenců. Když do městečka přijedou dva členové královské rodiny z malé evropské země Lilarie a oznámí jí, že je poslední žijící příslušnicí tamního šlechtického rodu Rousseauových, Samanthin život se obrátí naruby. Chtě nechtě se musí rozhodnout, jestli přijme nejen titul vévodkyně, pozemky, nemovitosti i pohádkové bohatství, ale také odpovědnost, která k jejímu budoucímu postavení neodmyslitelně patří. A okouzlující korunní princ Alex jí rozhodování ani trochu neusnadňuje…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Suddenly Royal , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vévodkyně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (58)

sidonka
27.01.2024 4 z 5

Milé romantické čtení, bavilo mě mnohem víc než Deníky princezny, přišlo mi to reálnější a ne tak přeslazené

Ferratka
06.11.2023 2 z 5

Nemůžu si pomoct, ale tahle kniha ne mě působila neskutečně nudně. Asi nebudu moc romantická bytost a vrátím se k drsnějším příběhům.


jitka_dankova
11.06.2023 5 z 5

Poklidný princeznovský příběh bez nějakých zásadních zvratů. Pro někoho možná nudná knížka, pro mne však příběh, který jsem zrovna potřebovala. Opravdu poklidný, rozvážný. Jde o roztomilé čtení o obyčejné dívce, ze které se stane vévodkyně a její sžívání s její rolí na mne působilo překvapivě realisticky (přitom jde o smyšlenou zemi i příběh). Romantická linka v knížce je roztomilá, taková normální a vlastně mi ani nevadilo to celkové protahování, neboť mi přišlo, že na to má hrdinka prostě v té složité situaci právo a bylo to vcelku rozumné.
Jen škoda, že knihu už nejde sehnat v elektronické podobě, ráda bych ji měla i ve čtečce, myslím, že se k ní někdy ráda vrátím.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (11. týden)

10.03.2019


Citáty z knihy (3)

Co uděláte, když má někdo problémy? Nakrmíte ho.


Je zvláštní, že když vás někdo přitahuje, všimnete si každé drobnosti.


Všechno dobré stojí za námahu.


Kniha Vévodkyně v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených309x
ve Čtenářské výzvě25x
v Doporučených20x
v Knihotéce234x
v Chystám se číst171x
v Chci si koupit22x
v dalších seznamech5x