Lifestyle přehled

Lifestyle https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/512211/bmid_lifestyle-IGE-512211.jpg 3 9 9

Georgina Wagmanová má všechno – dokonalé manželství, skvělou práci a úžasné přátele. Žije svůj vysněný život, nemá to chybu. Tedy až do chvíle, kdy svého manžela Nathana načape s koncipientkou ve velmi choulostivé situaci. Georgina se na moment ocitá v krizi. Jenže s rozvodem ve svém pětiletém plánu nemá místo, a tak přijde s řešením, jak si manželství zachránit – začnou s Nathanem chodit na swingers party. Georgina na to dobrodružství ale nebude sama. Její přátele, Felix a Nora, nezůstanou pozadu a přidají se i se svými partnery. Sami totiž prožívají vztahovou krizi a swinging by mohl dát vše zase do pořádku. Georgina je z toho štěstím bez sebe, protože je přesvědčená, že k sobě Nora s Felixem patří. A kde jinde rozdmýchat staré vášně mezi lidmi, kteří jsou si souzení, než právě na swingers party?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

The Lifestyle , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lifestyle. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

KnihománieN
08.08.2023 3 z 5

Knížka bez romantiky? Pokud se nejedná o životopis, tak po ní sáhnu málokdy. V tomto případě šlo ještě o erotický román, tudíž jsem se neuvěřitelně těšila až se začtu.
Jako čtenáři sledujeme příběh Georginy právničky z New Yorku, která se setká s nevěrou a rozhodne se svou manželskou krizi řešit swingers party.
Prostředí cílevědomých právníků, podnikatelů a kravaťáků, kde se příběh odehrává, je prosyceno napětím od prvních stran. A když pak z mrakodrapu shlížíte na NY, který se halí do nočního pláště, nastupuje zase romantické kouzlo. Prostřednictví knihy poznáte Times square, hlavní i boční uličky a všemožné podniky autorka už tudy někdy určitě šla.
I když se jedná o erotický román, tak toho moc nečekejte, na svůj žánr se jedná o příběh téměř cudný. Párkrát zavítáte na swingers party, ale více než pikantnosti přijde důraz na pocity a myšlenky a humor s dvojsmysly, což není na škodu, ale lehce zklame. Jedná se o bláznivou komedii, kdy občas cukají koutky a hlavu vám dokáže vyčistit na sto procent.
Anotace jasně naznačuje, že jde o záchranu manželství, ale přijdou zvraty a nečekané okamžiky a na jeviště si to vykračuje vysokoškolská láska, která zamíchá světem kolem sebe. Od této chvíle si mě příběh získal o něco víc. Když budete schopní přehlédnout naivitu, roli štěstí a některé mezery, je snadné se nechat unášet proudem slov až ke konci.
Největší předností knihy ovšem vidím hlavní hrdinku a pevné přátelství, které má zajímavý vývoj. Silná žena, která chce pomáhat okolí, ale sama si pomoct nemůže. Georgina udělala během knihy neskutečný pokrok, její vývoj byl naprosto realistický a především inspirující. Celou knihu hledá sama sebe a odkrývá lži, které si vymyslela a slepě jim věřila. Každý z nás hledá v životě štěstí, i když mu osud hází klacky pod nohy. Georgina k tomu navíc přistupuje energicky a s nadhledem.
Pokud tedy sáhnete po této knize, tak se těšte na atmosféru, přátelství, Georginu, starou lásku, která nerezaví, a vtipný oddechový příběh.

Books_by_Dee
28.07.2023 4 z 5

IG:@books_by_dee
#spoluprace Knihy Dobrovský

Knížka mě rozhodně zaujala svojí anotací, ale upřímně přiznám, že jsem si jí zároveň trochu i bála. Nakonec jsem děsně ráda, že jsem si ji přečetla a můžu jí tak svou recenzí předat dál, třeba těm, kdo trochu váhá jako já.

Na začátek chci říct, že je důležité dát šanci ději. Prvních 50 stránek bylo pro mě krutých a bála jsem se co z toho bude. Potom se veškeré mé pocity naprosto o 360° otočily a já nemohla přestat číst.

V knížce potkáváme Georginu, úspěšnou právničku, která nachytá svého manžela Nathana při nevěře. A tohle byla ta část, která pro mě byla problémová. Já nevěru nesnáším. Nikdy bych ji neodpustila a proto bych tedy nikdy nepostupovala tak jako Georgina. Nevěrou pro mě člověk končí. Udělal to jednou, udělá to znovu. Georginu ale nenapadne nic jiného, než dát na radu známe a nabídne Nathanovi, že spolu mohou začít chodit na swingers party. Nakonec s nimi na párty začnou chodit i další dva páry z řad jejich kamarádů.

Já čekala erotiku jako blázen. Tu tady ale nehledejte. Nenajdete ji. Přestože anotace vás přesvědčí o tom, že s postavami prožijete swingers hrátky. Takže kdybych měla knížku hodnotit po stránce erotické, dám ji ten 1 Plamínek, aby se neřeklo. Pokud ale budu hodnotit romantiku, tak jsem byla spokojená. Bavila mě celá grupa kamarádů a jejich dynamika v průběhu celého příběhu. Nemohla jsem si však zbavit pocitu, že Nathan není ten pravý. Cítila jsem snad i větší chemii mezi ní a jejím kámošem Felixem.

Nechci spoilerovat, ale myslím si, že právě tahle informace, kterou vám teď prozradím, vás možná neláká o něco více. Kdo miluje druhou šanci v lásce, tak tohle je něco pro něj. Georgina totiž potkává svoji starou lásku. A víc vám neřeknu, protože si to musíte přečíst. Ale je to krásný....

Když jsem knížku dočetla, tak jsem si uvědomila, jak moc se mi vlastně líbila. Je to vtipný, je to odpočinkový, není to náročný, je to fajn.


maafa
21.07.2023 2 z 5

Tahle kniha je asi tak erotická, jako já jsem dvacetiletá modelka :). Ačkoli se část děje motá okolo erotických klubů,je to opravdu cudné. Ale to není nic špatného. Spíš je to příběh o nešťastných vztazích, než o čemkoliv jiném. Hlavní hrdinka mě vůbec neoslovila, ačkoli ji má být přes třicet a má být úspěšná právnička, chová se jako naivní dítě, a zároveň by každému chtěla řídit život. Vůbec jednání skoro všech postav bylo úplně nelogické, divné. Jsem ráda , že jsem to dočetla a že to bylo v rámci e-vypůjčky. Ale třeba to někomu jinému sedne.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pekař příběhů, Horší než smrt a další knižní novinky (26. týden)

25.06.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lifestyle v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených13x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce51x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit4x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Taylor Hahn
americká
2023  62%Lifestyle