Léto s frajerem přehled

Léto s frajerem https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/381135/mid_leto-s-frajerem-5hl-381135.png 4 109 109

„Tohle léto bude tutově za trest!“ mračí se patnáctiletá Berenika, když se balí na letní tábor. A je fuk, že bude instruktorka a že jede se svou nejlepší kamarádkou. Berenika totiž není zrovna táborový typ a mnohem raději by léto trávila úplně jinak. To platí do chvíle, než se jí díky jednomu frajerovi a prima táborové partě obrátí život vzhůru nohama.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léto s frajerem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

pogmanka
30.09.2023 5 z 5

Tak tady na mě dýchla Lanczová a já si knížku maximálně užila. Sice už nejsem náctiletá, ale i tak tyhle příběhy pořád miluju a tohle bylo krásné naladění na léto, které již skončilo. Vrhnu se určitě na další knížky.

Mon.CouCou
30.06.2023 5 z 5

Jde vážně o jednohubku, díky které jsem se přenesla do mládí a táborových lásek. Martina píše tak, že jsem se stala jednou z party a užívala si sluníčka i vůně škrábajících brambor v kuchyni. Děj je sice předvídatelný, ale odpočinkový a snový s pomalu rozvíjející se zamilovaností. Kniha je sice zaměřena pro náctileté, ale čte se tak dobře - tak proč na chvíli nezavzpomínat na tábory, jaké jsem prožila já a světe div se-až na tu techniku-se toho zase tolik nezměnilo.
Navíc vtipné pasáže tuto jednohubku příjemně osvěžilo. Kapitoly jsou pojmenovaný s patřičnou dávkou tajemna i lákadla najednou a když se dočkáte polibku, budete najednou na konci :-)


Ála1968
13.11.2022 5 z 5

Přestože jsem už starší,tyto příběhy mě baví.Autorka prostě umí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léto s frajerem v seznamech

v Přečtených140x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených12x
v Knihotéce124x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech4x