Upír nula přehled

Upír nula
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/130130/bmid_upir-nula-Etz-130130.jpg 4 39 39

Laura Caxtonová série

< 3. díl >

Šerif Spojených Států James Arkeley nejuznávanější odborník na upíry v celé zemi naučil policejní vyšetřovatelku a lovkyni upírů Lauru Caxtonovou všechno, co by měla o upírech vědět. Po krvavém střetu a přepadení Gettysburgu armádou upírů, Arkeley obětuje svůj vlastní život, aby zachránil všechny ostatní. Až na to, že on sám ve skutečnosti nezemřel... Arkeley přijal prokletí a sám se stal upírem. A co hůř, stal se dokonce tím nejnebezpečnějším upírem všech dob zná totiž dobře všechny policejní taktiky mnohem lépe než všichni ostatní. Caxtonová má teď za úkol zneškodnit ho. Jenomže Arkeley zná i její taktiky; koneckonců to byl on sám, kdo Lauru vyškolil. Caxtonová musí zlikvidovat Arkeleyho ještě předtím, než se mu podaří vystopovat svou rodinu a vyvraždit ji, jednoho po druhém. Je tu však důležitější úkol musí Arkeleymu zabránit v tom, aby se stal pro všechny ještě nebezpečnější nestvůrou Upírem Nula. David Wellington je autorem tetralogie Pensylvánský upír, 99 rakví, Upír nula a 23 hodin.... celý text

Literatura světová Horory Romány
Vydáno: , Naše vojsko
Originální název:

Vampire zero , 2008


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Upír nula. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

terkabachtikova
02.02.2017

tato úžasná kniha se mi moc líbí i když jsem někde v půlce. má zajímavý děj a je odlišná od jiných knížek, jelikož hlavní postava-laura caxtonová je lesba a tím je to i trochu zvláštní . a těším se na další části:)

MartinaSladkova
24.01.2017 4 z 5

Kniha se skládá ze čtyřech částí, s tím, že první dvě jsem víceméně prozívala. Od třetí části se četla skvěle, mělo to spád, bylo to napínavé, dramatické a konečně se upustilo od zbytečných okecávaček. Nekteré věci mě doopravdy překvapili.
Rozhodně doporučuji.


minimonisek
11.02.2016 3 z 5

Tenhle díl se mi zdál trochu horší než předchozí dva. Pořádně mě začal bavit až od půlky. Další díl si rozhodně taky přečtu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Upír nula v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených58x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce104x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech3x