Kuprej přehled

Kuprej https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/487080/bmid_kuprej-Re7-487080.jpg 4 3 3

Je možné nabídnout osamělým duším v odosobnělé době objetí a pohlazení bez nároku? A lze přijmout zájem na objednání? Bankovní úředník Jak má stabilní zaměstnání, harmonické manželství a dva malé syny. Bohužel se mu na prahu čtyřicítky vkrade do života prvek nesouladu s jeho na první pohled hladce plynoucím životem. Je to neobvyklý koníček, za který se Jak trochu stydí. A když má provozování jeho kratochvíle neblahé následky, založí jako protiváhu dobrovolnickou organizaci na poskytování něhy. Do svého projektu zapojí přítele a známou z mládí, servírku z oblíbeného baru, a nakonec i vlastní ženu. Co jim do života tato aktivita přinese a kdo budou jejich klienti?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kuprej. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

221B
21.08.2022 2 z 5

Styl psaní SMS zpráv nebo komentářů.
Zamyšlení ne nad knihou, ale nad tím, jestli to nebyla ztráta času.

RoseDadas
11.08.2022 4 z 5

4,5*
V době, kdy u lidí ve velkém převažuje sobeckost a zahleděnost do sebe, jsou milá slůvka a láskyplné pohlazení stále méně častými jevy. Přitom i obyčejné objetí má na psychickou pohodu člověka zázračný účinek, o čemž se přesvědčí i hlavní aktéři příběhu.

Kniha Kuprej je jednohubkou, která je svou tematikou nadčasová a jež před čtenáře staví, dle mého názoru, zásadní otázky ohledně mezilidské komunikace.


Související novinky (1)

Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)

27.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kuprej v seznamech

v Přečtených6x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit6x

Autorovy knížky

Zuzana Hermanová
česká, 1977
2022  73%Kuprej