Kryptoválky přehled

Kryptoválky https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502635/bmid_kryptovalky-504-502635.jpg 3 3 3

Pokud uvažujete o investici do kryptoměn, nebo jste do nich už investovali, rozhodně byste si měli tuto knížku přečíst. Nabízí však spoustu zajímavého čtení a zábavy také pro všechny, kdo chtějí nahlédnout do zákulisí světa kryptoměn a rozšířit si povědomí o této osobité sféře ekonomiky. Bitcoin, Ethereum, OneCoin, Litecoin, Dogecoin, PotCoin, TrumpCoin a mnohé další... Kryptoměny a investice do nich se v posledních letech staly celosvětovým fenoménem. Vidina rychlého a bezpracného zbohatnutí se pro mnohé stala neodolatelným lákadlem. Někteří lidé skutečně vydělali závratné sumy, ale mnozí na nich také mnoho prodělali a jiní přišli o celoživotní úspory. Z nejednoho kryptoměnového projektu se totiž vyklubaly obří podvody založené na principu pyramidových her, při nichž na úkor důvěřivých investorů zbohatli pouze jejich zakladatelé.... celý text

Literatura světová Literatura naučná Ekonomie a obchod
Vydáno: , Lingea
Originální název:

Crypto Wars: Faked Deaths, Missing Billions and Industry Disruption , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kryptoválky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

TinaBookBlog
30.06.2023 4 z 5

Pokud si chcete rozšířit povědomí o kryptu, ale hlavně o podvodech s ním spojenými, tak je toto ta správná kniha.
Kryptoválky vás seznámí s miliardovými podvody, které hýbali s burzou, ale zároveň také se společnostmi se špatným účetnictvím a neúspěšnými kryptoměnami. Tady mi třeba chybělo podrobnější pozastavení se nad zaběhnutým a fungujícím kryptem.

I když kniha hlásá, že se jedná o čtení pro každého, tak si tím nejsem úplně jistá. V knize jsou sice vysvětleny základní pojmy, ale i přesto je kniha podle mého zaměřena na ty, kteří mají aspoň nějaké povědomí a znalosti o kryptu (taky proč byste to jinak četli, když o tom nic nevíte). Nicméně, abyste pochopili, že se jedná o podvod, nemusíte být krypto profíci.

Kniha se ale jako taková čte lehce. Jednotlivé kapitoly jsou následně členěny na krátké podkapitoly. Za mě se jednalo o příjemné a zajímavé čtení.


Související novinky (1)

Kniha noci, Stín bohů a další knižní novinky (43. týden)

23.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kryptoválky v seznamech

v Přečtených3x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit3x

Štítky knihy

kryptoměna

Autorovy knížky

2022  67%Kryptoválky