Studená rieka přehled

Studená rieka https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82665/studena-rieka-82665.jpg 4 64 64

Eric Shaw žije život, aký nechcel. Ešte donedávna bol úspešným hollywoodskym kameramanom, a dnes zarába smiešne sumy za výrobu spomienkových rodinných videoklipov o zosnulých. Nečudo, že keď mu Alyssa Bradfordová ponúkne luxusný honorár, ak nakrúti dokument o Campbellovi Bradfordovi, jej bohatom svokrovi ležiacom na smrteľnej posteli, Eric sa chopí šance. V meste, kde Bradford vyrástol, Eric objavuje magické dejiny: nádherný hotel, kde sa kedysi stretávali štátnici, športové hviezdy i mafiáni. Dnes je hotel obnovený do pôvodnej krásy a uchvacuje návštevníkov. No Eric už niekoľko hodín po príchode zažije šok – prejavia sa uňho silné halucinácie. Vidí prízraky? Hovorí mu toto miesto niečo, čo iným nikdy neprezradilo? Zdá sa, že v tomto zvláštnom údolí sa k životu neprebudil iba hotel, ale aj niečo iné – zabudnuté ľudské zlo, ktoré sa nezastaví pred ničím, aby získalo dávnu slávu. K tomu sa pripoja ničivé prírodné živly a vypukne strhujúca dráma plná napätia a zvratov.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

So Cold the River , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Studená rieka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

malina097
13.02.2024

Hodnocení nedám žádné ,omlouvám se ,ale kniha mě vůbec nebavila,nemohla jsem se začist.Asi tohle není to u čeho bych se těšila ,ze až dodělám co mám dodělat tak se s chuti ponořím do příběhu na který se těším a který mne zajímá.No nic tak jdu hledat něco zajīmavějšího,,,nějak se mi teď nedaří něco najít.Tak aspoň popřeji všem hezký den.

martisko3
09.11.2021 4 z 5

Kniha předčila očekávání. Mysteriózní díla, nadpřirozeno ap. není nic pro mě, ale autor je zde dávkuje po troškách, ději to naopak pomáhá a udržuje čtenáře v napětí... Napínavé, stálo za přečtení.


renefer
10.05.2021 3 z 5

Tak to bylo zajímavé, ze začátku jsem se nemohla začíst, ale jak se Eric přemístil do lázní, začalo to být napínavé. Obtížné je tento žánr zařadit, snad mysteriózní thriller... jen jsem nepochopila, proč byla ta láhev minerálky tak studená :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Studená rieka v seznamech

v Přečtených91x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených3x
v Knihotéce47x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x