Keď som ťa stratila přehled

Keď som ťa stratila https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/337482/bmid_ked-som-ta-stratila-DVy-337482.jpg 4 198 198

Molly je dcéra multimilionára, Leo zasa novinár, ktorý vyšiel z chudobných pomerov, no tvrdou prácou si vybudoval kariéru a presadil sa ako vojnový korešpondent. Keď stretne Molly, obaja sa do seba zaľúbia a vezmú sa aj napriek nesúhlasu jej rodiny. Majú pocit, že sú neporaziteľní a spolu dokážu dobyť svet. Všetko sa však zmení, keď Leo odíde na nebezpečnú misiu do Sýrie, kde takmer príde o život. Definitívne však stratí pamäť. Molly sa všemožne snaží pomôcť mu získať stratené spomienky, no problém je v tom, že pred Leom niečo tají. A to niečo vážne. Oddanú ženu pri jeho posteli iba predstiera a on netuší, že ich manželstvo bolo už dávno pred jeho zranením v troskách. Čo ak sa Leovi vráti pamäť úplne a z minulosti sa mu vybaví viac, ako by chcela? Príde potom o muža, do ktorého sa zaľúbila po druhý raz?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

When I Lost You , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Keď som ťa stratila. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (65)

Vivetkav
10.10.2023 2 z 5

Začátek super pak to začalo být takové mdlé.. čekala jsem větší zápletku, velké zklamání na konci

zbožňuju_knihy
29.04.2023 3 z 5

Pokud sundáte přebal, máte v ruce knihu růžovou, no měla by býti spíše červená, jelikož je to kniha z červené knihovny jako vyšitá. Pro člověka jako jsem já, bylo čtení místy útrpné, bylo jasné, jak to skončí. Zuby mě z toho bolí.. Dávám za 3* - průměr. Jsem člověk, co rád švih, napětí a propracovaný děj. Tohle neustálé přemýšlení o tom, že se milují a jak moc se milují a čekání na to až si to přeberou, přehodnotí a dojdou k tomu, že se opravdu milují.. mě nudí.


veronika9143
07.03.2023 4 z 5

Zajímavě napsaná kniha o úplně rozdílných lidech. Kteří k sobě nepatří a přesto je to k sobě táhne neodolatelnou silou. Úskalí, kterým čelí se snaží nějakým způsobem zvládat, ale pokaždé je to dostane.
V určitých pasážích to bylo malinko přitažené za vlasy, přesto věřím, že se spousta lidí snaží najít ten správný kompromis, pro společný život. V této knize je vidět hodně lidský charakter, neselhat, dokázat si, že to zvládnu, být nezávislí, naopak zase obětovat se jeden pro druhého, pochopit se navzájem.
Příběh přestavuje to, že lidé, se vrhají do vztahu po hlavě, ale neřeší základní otázky. Čekají, že se nějak vyřeší samy, to ve většině případů, ale jenom všechno zkomplikuje. Ona čeká, že bude více doma, bude se jí věnovat a on čeká podporu v nebezpečným misích a pochopení jeho práce. Oba trpí, přesto nemůžou najít společný život.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Keď som ťa stratila v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených258x
ve Čtenářské výzvě26x
v Doporučených20x
v Knihotéce221x
v Chystám se číst239x
v Chci si koupit43x
v dalších seznamech1x