Kája Mařík 6. díl přehled

Kája Mařík 6. díl https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91811/kaja-marik-6-dil-91811.jpg 4 182 182

Školák Kája Mařík série

< 6. díl >

Příhody novomanželů Káji a Zdeni, kteří si zařizují společný život a zvykají si na nové podmínky. Zážitky ze svatební cesty do Paříže a na Šumavu, zařizování nového domova na Slovensku, kde Kája dostal místo a kde Zdeňa poprvé samostatně hospodaří a sklízí společenské úspěchy

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kája Mařík 6. díl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (11)

sheldon8410
12.09.2022 4 z 5

Kdybych neměla Káju tolik ráda z těch prvních dílů, tak bych to už možná ani nedočetla. Už to jaksi není ono... Kája a Zdeňa jsou stále "čisté duše", ok, s tím nemám vůbec problém, ale proč musejí být všichni ostatní tak špatní? Hlavně na konci knihy na tom večírku, všichni taaak zkažení, jen Maříkovi dokonalí...

Hakate
28.08.2022 4 z 5

Další serie, která zabírala čestné místo v mé dětské knihovničce. Skvělá série, která bohužel padla v zapomnění.


DominaCZ
16.02.2021 odpad!

Staženo zde jako e-kniha.

No, že by vzití pořád lítávali kolem dvacítky průsekama jako v těch šesti-desíti letech??? Proč z nich v dospělosti pořád dělat ty jakože čisté, cute dětičky, který každý, VŠUDE žere a KAŽDEJ je na větvi z toho, jak nádherní jsou??

Pan lesní s tím neustálým KULIFERDOVÉ a jak je jimi posedlej je trapnej. On, vždycky tak klidnej a rozumnej, je najednou jak posedlá kvočna??

Ve chvíli, kdy konečně přijeli zpět, "paní lesní se balí do ubrusu a Týna na hlavu dává dečku ze šicího stroje." WTF? Proč je tady teď najednou každej blbem?

Vážně by se Zdeňa vymluvila jeho spolupracovníkům, že do společnosti nepůjde, protože je chromá od narození, a pak by se tomu "celý večer smáli"- oni, kteří jsou z Boha podělaní totálně a měli by vědět, že tohle si myslet nesměj???
To je přehnané.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kája Mařík 6. díl v seznamech

v Přečtených335x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených15x
v Knihotéce157x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x