Jídelníček kojenců a malých dětí přehled

Jídelníček kojenců a malých dětí
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/457549/bmid_jidelnicek-kojencu-a-malych-deti-Gym-457549.jpg 3 19 19

Vyhledávaná příručka o výživě malých dětí vychází již ve čtvrtém vydání. Najdete v ní pravidla zdravé dětské stravy, receptář jídel pro kojence a batolata, informace o kojení, praktické pediatrické rady, jídelníček pro obézní děti, originální recepty vegetariánských jídel a nejnovější poznatky o potravinových alergiích. Jistě také oceníte, že autor přistupuje k problematice výživy prakticky a s nadhledem. (4., aktualizované vydání)... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jídelníček kojenců a malých dětí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

madem
21.10.2021 3 z 5

Kniha se hodně věnuji kojení, problémy s kojením a podobné teorii. Pak je kapitolka o výživě všeobecně. Výhodou je kapitola pro vegetariány a jak vařit takto pro děti. To jsem nikde jinde nenašla. Pak jsou tu další problémy s krmením, které mohou nastat s jídlem. Nakonec je kapitolka otázek od maminek a odpovědi. Já sama jsem se v několika otázkách našla. Na druhou stranu, recepty v knize mě nenadchly a nijak jsem je nevyužila.

L_Into
18.01.2020 3 z 5

Recepty mi nepřišly úplně využitelné, obsahovaly spoustu ingrediencí, které bych do příkrmu zařazovala spíše opatrně - nadýmavý květák, alergenní rajčata... ale odborná část je praktická. Jen jsem narazila na nesrovnalost v doporučené gramáži masa podle věku, jinak jsem se dozvěděla užitečné věci. Psáno příjemným jazykem.


IvonaK
03.09.2019 4 z 5

Myslím že se Martin Gregora vynasnažil sepsat jídelníček a gramáže jak nejlíp mohl. Akorát je škoda že se více nevěnoval dotazům kojících matek.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

19.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jídelníček kojenců a malých dětí v seznamech

v Přečtených24x
ve Čtenářské výzvě2x
v Knihotéce13x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit2x