Jak zabít Moniku přehled

Jak zabít Moniku https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/320711/mid_jak-zabit-moniku-r3q-320711.png 2 29 29

Pandy „PJ“ Wallisová je uznávanou autorkou románů o Monice, mladé ženě na Manhattanu, které se staly předlohou série úspěšných filmů. Pandy by ale chtěla zkusit psát i něco jiného – historický román o lady Wallisové, jejíž portrét ji v rodinném sídle provázel celým dětstvím. Jenže nakladatel a čtenářky mají zájem jen o Monicu, a stejně tak i chamtivý a zadlužený manžel Jonny, který už má plán, co s jejími honoráři udělat. Když dojde k požáru loděnice v rodinném sídle v Connecticutu, Pandy si náhle uvědomí, že má příležitost začít znovu...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak zabít Moniku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

terez3919
17.09.2023 odpad!

Horší knihu jsem snad nečetla. Hlavní postava otravná, vadí mi její vidění světa i vztahů. Jména jako Pandemonia, Hellenor, SondraBeth působí nezapamatovatelně až směšně. Konečné zúčtování s Jonnym jsem četla už skrz prsty, jak mi bylo trapně. Celkově mám dojem, že Bushnellová psala svým způsobem o sobě samé, o spisovatelce, která je vázáná smlouvami, a tak produkuje brak za vidinou zisku. Jediné světlé místo jsem našla na poslední stránce.

Nikychlupova
05.09.2021 2 z 5

Kniha byla taková nějaká. No, čekala jsem víc. Nic vám to nedá. Dávám dvě hvězdičky.


Nonča
14.09.2020 1 z 5

Knížku jsem ani nedočetla, nijak extra mě nezaujala...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Protože jsou věci, na kterých záleží víc než na muži, řekla Pandy a zrychlovala, protože šla přes jeviště na stranu, kde stála SandraBeth, a bylo to jako celé kilometry. Ty věci jsou přátelství a být sama sebou.


Kniha Jak zabít Moniku v seznamech

v Přečtených44x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených1x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit4x