Jak být ženou přehled

Jak být ženou https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/213950/mid_jak-byt-zenou-213950.jpg 4 236 236

Nikdy dříve nebylo lepší být ženou. Máme volební právo, antikoncepci a od roku 1727 nás neupalují jako čarodějnice. Ale pořád ještě zbývá položit pár rýpavých otázek Proč se od nás čeká, že budeme vyholené? Měly bychom chodit na botox? Opravdu nás muži vskrytu nenávidí? Jak máme říkat své vagině?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak být ženou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (57)

Andi
16.02.2024 5 z 5

Skvěle mi sedla, líbily se mi autorčiny postřehy i témata, která probírala. Jo, a samozřejmě ten její specifický smysl pro humor. :) Sice všechny ty řečené celebrity a veřejně známé osobnosti neznám, ale ve výsledku to ničemu neuškodilo. Rozhodně se chystám na pokračování vydanou po deseti letech - Víc než žena.

TheDoll
21.01.2024 3 z 5

První setkání s autorkou. Kniha mi zabrala delší dobu, než jsem čekala. Rychle jsem se začetla, ale brzy jsem si uvědomila, že mi text nic moc nepředává. Začala jsme s knihou vést dialog - psala jsme si poznámky a otázky na okraje stran. Občas jsem odpověď dostala. Některé části/kapitoly mě nebavily (např. kapitola 14). I ten humor nebyl úplně můj styl, ale některé pasáže byly trefné. Zároveň jsem asi radši, že jsem knihu koupila za pár korun z druhé ruky, než za plnou cenu... to bych byla asi zklamaná. Radši bych si přečetla něco, co obsahuje víc faktů... tato kniha spíš představuje názory autorky vzhledem k jejím životním zkušenostem.


Ivka82
27.03.2022 5 z 5

Jak já se nasmála :D. Možná to není kniha pro každého a občas je těch feministických keců, hulení a extáze až příliš, ale u některých pasáží jsem se smála nahlas, až se na mě děti otočily, co mi je.
"...vaše tvář začíná prokazovat známky toho, že vstupujete do zóny vyklidněnosti a netolerance vůči hňupům... Chci mít vráskami pokrytý obličej a trochu zašlé zuby, které jasně prozradí blbcům a sviním, že mají JÍT DO HAJZLU." Ano, je to vulgární, ale lepší recept na to, jak se vyrovnat se stárnutím, jsem zatím nečetla :D

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Ocenění knihy (2)

2011 - British Book Awards (Book of the Year)
2011 - British Book Awards (Popular Non-Fiction Book of the Year)


Kniha Jak být ženou v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených309x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených25x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst169x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech1x