Jahody se šlehačkou přehled

Jahody se šlehačkou https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/109704/jahody-se-slehackou-109704.jpg 4 60 60

Tři dokonale psychologicky prokreslené detektivní příběhy uznávané autorky. V povídce Na pozadí laboratoře zkoumá vědec bujení zhoubného nádoru, ale přitom sám je obětí ničivé, neznatelně narůstající tragédie. V titulní povídce Jahody se šlehačkou hledá psychoterapeut zmizelého mladíky podle kreseb lorety, přučemž dospěje až k ohromujícím a strašlivým závěrům. Amanita phalloides je vědecký název pro muchomůrku hlíznatou, smrtelně jedovatou houbu, kterou jednoho nedělního večera mohlo mít několik lidí ve smaženici.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jahody se šlehačkou. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

alnahu
22.04.2024 5 z 5

Toto je má nejoblíbenější kniha detektivních povídek z pera paní Proškové.Její knihy ani po letech pro mne neztratili své kouzlo.

PREBURDA
16.04.2024 5 z 5

Detektivní příběhy, psané čtivou "člověčí" řečí. Při čtení, jako by jste v knize, v pozadí prožívali vše s ostatními, každého příběhu. Běžné lidské příběhy, neblahé okolnosti, lidských zvratů, které se zvrtnou až v šokojící a nevratný čin.

Objevila jsem autorku, která mi v letech minulého století, nějak unikla. Určitě se v antikvariátech, podívám po dalších jejich knihách, jelikož jsou psaná s psychologickou, srozumitelnou, lehkostí. Jako, když se díváte na staré filmové detektivní příběhy s majorem Kalašem (Rudolf Hrušinský)

Pro čtenáře, kteří rádi thrillery, jak se říká, "s nožem na krku" a krví, od začátku až do konce, je tato kniha neosloví.


Winster
10.02.2023 5 z 5

Nejvic se mi libila posledni detektivka. Zde neni Vasatko a Horac v cele knize coz na kvalite neubira. Jen je to jine…Posledni pribeh je takova se zivota proste se vsim jidlem pitim a vnimanim sveta kolem sebe. Dekuji

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jahody se šlehačkou v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených84x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce83x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech2x