Hřbitov na talíři přehled

Hřbitov na talíři
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/129621/hrbitov-na-taliri-129621.jpg 5 17 17

Unikátní příručka uceleně popisuje používání živočišných surovin v potravinářství, v kosmetice i v oděvním průmyslu a dalších oblastech. Věděli jste, že do jídla se dává rozemletý hmyz jako barvivo, žaludky telat se používají k výrobě sýrů, krev do zákusků a lidské vlasy do pečiva? A jak se využívají zvířecí střeva, placenty a mozky? Tato kniha vám poradí, jak se jim vyhnout.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hřbitov na talíři. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Alseri
16.06.2013 5 z 5

Výborná kniha, ktorá mnohými vedomosťami a faktami zaskočí aj vege ľudí, ktorí nejedia mäso či živočíšne produkty dokonca viac ako desať rokov. Autor praktického sprievodcu živočíšnymi látkami (nielen) v potravinách myslí naozaj do dôsledkov a publikáciou perfektne zapĺňa vedomostnú medzeru ako v mysli čitateľov, tak aj na pultoch knižného trhu.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hřbitov na talíři v seznamech

v Přečtených21x
v Doporučených2x
v Knihotéce16x
v Chystám se číst40x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x