Hra s ohněm přehled

Hra s ohněm https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485700/bmid_hra-s-ohnem-oLz-485700.jpeg 4 540 540

Zlomený mladík na cestě do záhuby. Zjizvená dívka bez jasného cíle. Milostný příběh vytesaný do tajemství, poznamenaný bolestí a zpečetěný lží. Grace Shawová a West St. Claire jsou naprosté protiklady. Ona je divná holka z food trucku. On je tajemný rváč nelegálních zápasů, který jednoho dne vtrhl na motorce do jejího ospalého texaského univerzitního městečka a od té doby za sebou nechává spoušť. Ona je pro svět neviditelná. On je městem milovaný „zlý hoch“. Ona je vadné zboží. On je potížista. Když West vpadne do jejího poklidného života, Grace se snaží zjistit, jestli jí přinese štěstí, nebo zklamání. Ale čím víc ho odhání, tím víc ji West vytahuje z její ulity. Grace toho moc neví o životě za hranicemi svého města, ale ví tohle: Je zamilovaná do nejpřitažlivějšího kluka na Sheridanské univerzitě. A když si člověk hraje s ohněm – zřejmě se popálí.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Playing with Fire , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra s ohněm. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (94)

Lee7
19.05.2024 4 z 5

Příběh mě překvapil, oslnil a bavila jsem se. Skvělý humor, sebrání odvahy, zjištění pravdy a držet se zuby nehty vyšších cílů.

rajcatko
21.03.2024 2 z 5

Do 200 strany to bylo zajímavé, čtivé. Pak se začaly pitvat emoce a klasické kolečko ,,chci tě hrozně moc, ale nezasloužím si tě, tak nic". To už byla nuda, dočetla jsem jen tak tak.


IrenaMikerová
17.02.2024 5 z 5

Konečně pořádná knížka od L. J. Shen! Grace i Westa jsem si moc oblíbila. Příběh Grace byl smutný, ale líbilo se mi sledovat jak zpátky získává svoje sebevědomí a vstane z popela přesně jako Fénix! A pak je tu West ten byl super! L. J. se vážně překonala, když psala postavu Westa. Byl tak charismatický a celkově jeho osobnost se mi líbila. Jeho dějová linka (mimo Grace) jako bylo jeho tajemství, pocit viny, problémy s rodiči, jeho zápasy atd to se mi moc líbilo. Jedna z mých nejoblíbenějších scén je, když Grace přijde na jeho zápas a ten moment kdy si jí všimne! Ufff měla jsem při čtení motýlky. Tohle je kniha, kterou bych si mohla přečíst i 100x a stejně mě bude pokaždé bavit.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

10.01.2022


Knižní novinky (48. týden)

28.11.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hra s ohněm v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených682x
ve Čtenářské výzvě46x
v Doporučených38x
v Knihotéce259x
v Chystám se číst161x
v Chci si koupit33x
v dalších seznamech5x