Holka na jeden den přehled

Holka na jeden den https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257798/bmid_holka-na-jeden-den-257798.jpg 3 21 21

Valérie je nešťastná ženská, která se snaží skoncovat se životem. Opustil ji přítel, a ona se nedokáže s jeho ztrátou vyrovnat. Myslí si, že když je ošklivá a tlustá, nemá šanci v tomhle světě přežít. Nemá nikoho kromě staré paní ze sousedství, které občas pomáhá s nákupem a dělá jí společnost. Avšak když umírá i ona, Valérie se rozhodne ji následovat. Netuší však, že dotyčná dáma jí odkázala nemalé jmění a Valérie může začít úplně jiný život. Celou dobu musela žít velmi skromně a najednou neví, co si s tolika penězi počne. Pak ji náhle zaujme reklama na plastické operace. Co kdyby ze sebe nechala udělat krásnou ženu? Určitě by byla konečně šťastná.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Holka na jeden den. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

PočetBook
28.05.2016 2 z 5

Asi žánrově nejkonformnější kniha od Javorské. Ženy a dívky si popláčou nad složitými životními osudy hlavní hrdinky, která, ač zpočátku ošklivá a chudá, vyřeší své životní problémy (už zase, myslím, že v románech Javorské už potřetí !:) nečekaným štědrým dědictvím. Rozhodne se použít ho na financování plastického zázraku a nechá se (asi za rok?) předělat na krásnou ženu. V novém těle a obličeji ji nikdo nepozná, takže její kariéra modelky (o kterou vlastně ani moc nestojí) se slušně rozbíhá, nebýt stínů minulosti, které se jí snaží zkazit vztah s úspěšným fešákem zubařem a zaparazitovat na jejím bohatství. Tohle už se mi trávilo hůř než zbytek díla Javorské, ale co, věděl jsem do čeho du :-) Tak a teď rychle na Motobabu.

petra4080
08.02.2016 3 z 5

Kniha která neurazí, nenadchne. Zezačátku celkem čtivá, potom na můj vkus zbytečně překombinovaná - hodně dějových liníí.


genie
02.09.2015 3 z 5

Nevěděla jsem, co od knihy mohu čekat ... Bylo to takové "jednoduché" a občas "naivní" čtení. Trochu mi nesedl způsob, jakým hlavní hrdinka všechno skvěle zvládala včetně mafiánských praktik jejího přítele zubaře ... Ale dobře jsem si u četby odpočinula.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Holka na jeden den v seznamech

v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x

Autorovy další knížky

Jana Javorská
česká, 1964
2016  60%Naostro
2014  60%Zoufalé touhy
2014  65%Výměna
2015  77%Bigamista
2016  65%Vánoční dárek