Hledám za manžela muže přehled

Hledám za manžela muže https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14475/hledam-za-manzela-muze-14475.jpg 3 32 32

SF prvkem je plyn sloužící ke stimulaci lidských emocí a k omlazování lidské psychiky. Kromě toho je hlavní hrdina, manipulovaný psychiatr Jančár, konfrontován s vizemi budoucího vývoje událostí. Na jejich základě se marně pokouší změnit běh svého života.

Romány Literatura česká Sci-fi
Vydáno: , Práce
Originální název:

Hledám za manžela muže , 1986


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hledám za manžela muže. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

piroušek
05.12.2017

I když autora respektuji, kniha je bohužel v knihovničce zastrčena již leta mezi jinými, které mám a to je všechno,co se k tomu dá komentovat. Nevím, oproti Einsteinovému mozku, který jsem hltala, tuto knihu jsem nedočetla. Mám ji, částečně rozečtenou, již řadu let.

Merlinit
17.06.2015 2 z 5

Kniha nezaujala, dočtena z pocitu zodpovědnost (přece nepohaním něco, co jsem nezkonzumovala do- v tomto případě trpkého- konce). Knihy pana Nesvadby nemusím, ani tato můj náhled na autora co literáta nezlepšila. Za co dvě hvězdičky? První za ne úplně zcestné výrazivo a větné vazby, druhá za nápad, i tak však nadhodnocuji.


Pavgem
08.03.2015 1 z 5

Ani já tuhle knihu nepochválím. A to jsem se na Nesvadbu, kterého jsem v mládí četl rád, těšil. Ale musím se příště podívat po něčem jiném od tohoto autora. Nebylo to moc srozumitelné, dialogy nějak nenavazovaly a louskal jsem to dlouho po kouskách a jen jakási čtenářská duše uvnitř mne mě donutila to dočíst.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hledám za manžela muže v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených58x
v Knihotéce57x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech3x