Hektor a tajemství lásky přehled

Hektor a tajemství lásky
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144446/mid_hektor-a-tajemstvi-lasky-1Ta-144446.PNG 4 33 33

Volné pokračování dobrodružství mladého psychiatra Hektora. Tentokrát se zamýšlí nad otázka-mi, se kterými si nevíme rady. Proč se zamilujeme zrovna do toho, kdo o nás vůbec nestojí? Proč často jeden miluje víc než druhý? Proč nemůžeme zůstat zamilovaní navždy? A proč se člověk ve vztahu tak často cítí osamělý? Při své vzrušující cestě Hektor odhalí, jak komplikovaná i křehká láska je. Ale lze jí vůbec přijít na kloub? A pak, přestože je tak složitá a trýznivá, neměla by navždy zůstat tím, čím je: kouzlem okamžiku, největším štěstím a jedinou chvílí, kdy se naše sny stávají skutečností? O tom všem je nová kniha Françoise Lelorda - pohádka pro dospělé s detektivní zápletkou, citlivá a něžná sonda k bytostnému základu lidských vztahů, humorně laděné vyprávění o lásce a jejích podobách.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: , Smart Press
Originální název:

Hector et les secrets de l’amour , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hektor a tajemství lásky. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

JancaMia
31.05.2021 4 z 5

Tak po Hektorovi a jeho třech cestách jsem toužila od roku 2009 a čekání se vyplatilo ... těším se na další díly, jen si je opět seženu v prvním českém vydání ..

Libušš
01.07.2019 2 z 5

Levná knížka, která neurazí. Čtete o někom, občas se vás snaží něco naučit, nebo se alespoň zamyslet. Kniha je na stejné úrovni, jako první díl.


Pawlisman
05.12.2016 3 z 5

Kniha mě neoslovila, nedočetl jsem ji. Jsem velký fanda obdobných motivačních příběhů (Sharma), ale zde už to tedy pan autor neukočíruje a příliš ani nemá co říci. Původní kniha ok, s časem taky ještě, ale tato o lásce asi nejhorší. Za několik sympatických postřehů celé 3 hvězdy, ale jinak spíš ztráta času.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hektor a tajemství lásky v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených2x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst6x