Haló… jsi tam? přehled

Haló… jsi tam?
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496222/bmid_halo-jsi-tam-kXJ-496222.jpeg 4 27 27

Anna je i po třech letech od tragické události stále zamilovaná do zesnulého manžela – dokud do jejího života náhodou nevstoupí Brody. Dokáže se Anna znovu zamilovat? A je Brody opravdu mužem, jakého v něm vidí? Neopakovatelný romantický příběh z pera bestsellerové autorky v sobě snoubí správně odměřenou dávku lásky a naděje, bolesti a odpuštění.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

The Last Goodbye , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Haló… jsi tam?. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

sáně_v_létě
23.12.2022 5 z 5

Romantický příběh trochu jinak.

alzbeta4340
22.10.2022 4 z 5

Já si vůbec nemyslím, že by se hlavní hrdinka vyrovnávala s náhlým úmrtím manžela nějak mimořádně špatně. Naopak jsem pro ni našla velké pochopení. Ke své tchýni ovšem projevovala nereálnou vstřícnost.
Kniha je dobře napsaná, těžší námět není zpracován náročně, na druhé straně ani nemístně banálně. Tak nějak víceméně ze života.
Doufám, že od této autorky vyjdou v českém překladu i další knihy.


Sabča92
16.05.2022 4 z 5

Když jsem si přečetla anotaci této knihy, bylo mi hned jasné, že mi zlomí srdce. Autorce se podařilo nejen to. Haló... jsi tam? je velmi emotivní příběh, který v sobě ukrývá obrovskou bolest. Anna před necelými třemi lety ztratila manžela. Od té doby jen a pouze přežívá, nechce žádný nový vztah, protože má pocit, že by manžela podváděla. Haló... jsi tam? je příběh o bolestivé cestě emoční ztráty. Děj plyne pomalu, ale zabývá se emocemi dost dopodrobna. Ztratit milovanou osobu je nejhorší možná bolest, která nás kdy může potkat, a mně je líto všech, kteří takovou ztrátou musejí projít.
Kniha se zabývá i vztahem Anny se Spencerovou rodinou a ukazuje na protipól manželka vs. tchyně. Gayle je totiž moderní žena, která ztratila svého milujícího syna a prochází si také velkou bolestí. Ovšem její vývoj je takový, že všechno se točí podle toho, co ona udělá. Ona totiž přišla o syna, což je podle ní největší možná ztráta.Jak můžu říct, že jsem z příběhu o takové bolesti tolik nadšená? Je to ale přesně tak, autorka mi zlomila srdce. Zpracovala příběh o smrti, ale i o panických záchvatech. Hrdinové knihy si prožívají psychickými problémy.
Zatímco k příběhu jako takovému jsem nesmírně optimistická, na vzhledu knihy není nic dobře. Originální obálka je mnohem zajímavější a povedenější. Haló... jsi tam? je příběh, který vás vezme na dřeň bolesti, provede vás emocemi hlavních hrdinů, a ač děj nepoběží jako na běžícím pásu, hrdinové si projdou dlouhou cestou. Ano, je to také příběh o lásce. A já vám tuto knihu mohu jen doporučit.
Hodnotím: 4/5

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (6. týden)

06.02.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Haló… jsi tam? v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit8x