Guľatá kocka přehled

Guľatá kocka https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/242088/mid_gulata-kocka-242088.jpg 4 15 15

Napätie akademického týždňa, príprava na zdolanie dvestoštyridsiatich maturitných otázok, je pre skupinu hrdinov tejto knihy razom vystupňované o haváriu na požičanom aute. Cesta k zelenému stolu je ohrozená, skúšku dospelosti treba skladať predovšetkým v sebe, niesť zodpovednosť aj vtedy, keď sa ponúka príležitosť uhýbať.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Guľatá kocka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Aivlis
14.07.2023 5 z 5

Knihu som čítala ako mladá slečna, keď hlavní hrdinovia pre mňa boli už frajeri maturanti, kdežto ja som sa plácala niekde na základke. A strašne ma knižka bavila. Vrátila som sa k nej tento rok po niekoľkých desiatkách rokov a zlupla som ju ako malinu. Podnet k prečítaniu dal minuloročný víkend strávený v Súľovských skalách, kde som v Manínskej tiesňave našla pamätné tabule na počesť tým, ktorí už nie sú medzi nami. "A očami horských kvetov dívaš sa na život, ktorý znamená šťastie."

Nofar197
08.01.2023 4 z 5

Kdysi jsem ji četla - snad o prázdninách mezi prvním a druhým ročníkem. A vzpomínám si, že jsem ji zdolala během víkendu. Parta supersebevedomych maturantů sedne do téměř ukradeného auta, způsobí autonehodu - a začíná se rozjíždět kolotoč události, se kterými nikdo z nich nepočítal, natož aby na ně byl připravený. Zároveň vyplouvají na povrch skutečné charaktery jednotlivých protagonistů - ať už cholerickeho Roba, sebestredne Judity, podřízené Dany...... Zajímalo by mě, co bylo dál, když se pod tíhou fatálních následků autonehody na konci rozhodli odvolat falešné výpovědi.


boeink
02.09.2019 4 z 5

Mě se kniha i po dvaceti letech líbila. Slupla jsem ji za neděli.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Guľatá kocka v seznamech

v Přečtených22x
v Doporučených2x
v Knihotéce19x