Eliza je sama doma přehled

Eliza je sama doma https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/489191/bmid_eliza-je-sama-doma-WTI-489191.jpeg 4 19 19

Takhle se to stát nemělo. Když Eliza Huntová kdysi zakládala facebookovou Nástěnku pro ženy z Hudson Valley, tetelila se štěstím v domě na předměstí s dokonalým manželem a malými dvojčaty. Dnes, když je hnízdo prázdné a ona trpí mučivou agorafobií, se z někdejší záliby stalo jediné pojítko se životem tam venku. Popularitu nástěnky však ohrožuje existence dalšího mateřského fóra, a tak Eliza neváhá, když se naskytne příležitost dění na stránce poněkud oživit. Z jiskry však vzplane požár. Olivii, novopečenou matku a věrnou čtenářku nástěnky, zasáhne silou blesku. Allison potká v online prostoru přítelkyni, která o sobě neříká úplnou pravdu. A Amanda možná drží v ruce klíč k tajemství, které Elize brání překročit práh vlastního domu. V nastalém chaosu je jen jedna věc jistá: Hudson Valley už nikdy nebude jako dřív. Eliza je sama doma je romantický, vtipný a místy i syrový román plný naděje; příběh o ženském osudu a léčivé moci sesterské podpory, již si ženy dokáží poskytnout.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Metafora
Originální název:

Eliza Starts a Rumor , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Eliza je sama doma. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

Mindy
22.10.2023 3 z 5

Ze začátku strašně moc postav, s každou kapitolou přibývaly další a další. Postupně se v nich už dalo orientovat a chvilku to vypadalo na příběh se zajímavou zápletkou, ale pak to sklouzlo do průměru.

attila1
12.05.2022 5 z 5

Ze začátku jsem se trochu ztrácela v postavách,ale pak mě román neskutečně chyrnul a moc se mi líbil.


Mandlevest
13.04.2022 5 z 5

Ani naivní romantika, ani psychologický román a i když se dočkáte i mírného tajemství není to ani ženský thriller. Bylo to pro mě především pohlazení po duši, vřelé, upřímné a optimistické a já si užívala každou stránku. Možná kniha není na plné hodnocení, ale já jsem v tomto žánru hodně vybíravá a tak se raduji z každé knihy, která nesklouzne do naivního vyprávění, které se životem, který žijeme, má pramálo společného. Tohle je jedna z nich. Moc pěkné čtení do této smutné doby.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

29.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Eliza je sama doma v seznamech

v Přečtených31x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce80x
v Chystám se číst45x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech2x