Tiché vody přehled

Tiché vody https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499607/bmid_tiche-vody-pso-499607.jpeg 5 248 248

Elements série

< 3. díl >

Okamžiky. Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků. Zažila jsem ve svém životě mnoho okamžiků, které pro mě byly výzvou a navždy mě změnily, okamžiky, které mě vyděsily a převálcovaly. Nicméně u těch největších – nejsrdceryvnějších a nejúchvatnějších – byl vždycky on. Bylo mi deset, když jsem přišla o hlas. Byla jsem o něj oloupena a jediný, kdo dokázal naslouchat mému mlčení, byl Brooks Griffin. Byl světlem mých temných dnů a příslibem zítřka, dokud si i jeho nenašla hrozná tragédie. Tragédie, jež ho nakonec málem utopila v moři vzpomínek. Toto je příběh chlapce a dívky, kteří se milovali navzájem, ale neměli rádi sami sebe. Příběh o životě a smrti. O lásce a nesplněných slibech. O okamžicích.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

The Silent Waters , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tiché vody. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (61)

Karin94
03.05.2024 4 z 5

„Svět se točí dál díky tlukotu tvého srdce.

A máme tu tretí diel, tentoraz Brooksa s Maggie. Dve duše, ktoré sa snažia zostať na hladine, ale pod vodou sa im dýcha lepšie.

Maggie, aj keď nerozpráva, má ten najsilnejší hlas zo všetkých.
Brooks, aj keď svoje pocity ukazuje celému svetu, nie je vypočutý.

„Zažila jsem ve svém životě mnoho okamžiků, které pro mě byly výzvou a navždy mě změnily, okamžiky, které mě vyděsily a převálcovaly. Nicméně, u těch největších – nejsrdceryvnějších a nejúchvatnějších – byl vždycky on.

Táto časť aj napriek vysokému hodnoteniu bola za mňa najslabšia a očakávania som mala teda trochu iné. Hoci príbeh bol nádherný a chovanie postáv rozprávkovo dokonalé, za mňa bola kniha proste nereálna a predvídateľná. I keď príbeh bol miestami smutný až srdcervúci, a situácie, ktorými si museli hlavné postavy prejsť boli hrozné, autorka ma tentokrát emočne nevyždímala.

Každopádne autorka vie svoje myšlienky v každej jednej časti podať bravúrne, dostane sa vám nimi pod kožu, až vás miestami zasiahnu priamo do duše.

Ale samozrejme jej štýlu písania alebo témam, ktoré v každej časti rozvoniavajú svojou inakosťou, nemám absolútne čo vytknúť.

Kniha o silnom priateľstve, o živote a smrti, o láske a nesplnených sľuboch.. O okamžikoch.
Odporúčam.

„Ti, kteří ve vás věří, i když neuvěříte sami v sebe, jsou těmi, jichž byste se měli držet.

Ála1968
04.04.2024 5 z 5

Předchozí díly byly podle mě lepší, takové hodně emoční a uvěřitelné,tady byly takové různé neuvěřitelné situace,ale přesto myslím, že to byl skvělý příběh


Janulkaxxx
01.12.2023 3 z 5

Tahle kniha mi prisla slabsi. Dej byl samozrejme stejne silny jako ostatni ze serie, ale prislo mi, ze se to dlouho tahlo.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Jedeme v tom spolu, Dokonalé léto a další knižní novinky (29. týden)

17.07.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tiché vody v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených321x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených21x
v Knihotéce230x
v Chystám se číst153x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech3x