Elektrický vesmír přehled

Elektrický vesmír https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/158322/elektricky-vesmir-158322.jpg 1 5 5

Nová kosmologie, založená na současných poznatcích astronomie a fyziky plazmatu Vesmír BEZ hypotetických a neprokázaných černých děr, temné hmoty, velkého třesku, termojaderné reakce ve Slunci... Teorie plazmatického či elektrického vesmíru, k níž se již přiklání mnoho současných vědců, se ostře střetává se starou dominující představou, založenou převážně na působení gravitačních sil. Nová astronomická pozorování dosavadní gravitační teorii výrazně zpochybňují nebo přímo vyvracejí. Zastánci elektrického vesmíru vycházejí z objevů fyziky plazmatu, z díla švédského fyzika Hannese Alfvéna, nositele Nobelovy ceny, a norského vědce Kristiana Birkelanda, stejně jako z pozorování současných astronomů.... celý text

Literatura světová
Vydáno: , Alternativa
Originální název:

Electric sky , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Elektrický vesmír. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

MarekZ.
16.05.2019

Výborná kniha, která po pečlivém prostudování teorie kosmického plazmatu uvede zájemce s otevřenou myslí a nezatížené předsudky do komplexní problematiky vzniku ničím nepodložených mainstreamových hypotéz o vzniku Vesmíru a postaví je na úroveň obyčejného náboženství předkládaného k naivnímu věření.

Autor vychází ze seriózních údajů a snímků galaxií, laboratorních výzkumů plazmatu a opírá se o autority jako Hannes Alfvén (nositel Nobelovi ceny v oblasti plazmatu), K. Birkeland apod.

Záhadná termojaderná fúze uvnitř Slunce, Velký třesk, rozpínání Vesmíru, všemocná gravitace, černé díry, nic z toho není potřeba k objasnění fungování Vesmíru jako čistě elektromagnetického jevu v plazmatu, ze kterého vznikají všechny jevy a veškerá hmota.

re2555
24.12.2017 odpad!

Dnes jsem to dostal od dcery k vánocům. Koupila mi to, protože nesehnala knihu od Prof. Kulhánka kterou bych rád. Po přečtení 3 kapitol, kdy autor většinou pouze kritizuje současné vědecké teorie, jsem knihu zavřel. Po zjištění dalších informací na netu a od lidí kteří se dostali ve čtení dál než já, už ji ale znovu neotevřu. Je to opravdu snůška blábolů, kterou se nemá cenu zabývat a taky vyhozené peníze :(


Galaxy
31.05.2016

Vždycky jsem udiven jak jsou vědečtí čtenáři uctívají své "nynější" teorie jako náboženství.
Knížka velice dobře tvrdí, že černé díry, temná hmota, velký třesk a termojaderné reakce na Slunci jsou pravděpodobně nesmysl, protože stejně jako Velký Třesk a gravitace, jsou pořád v teorii.
Tato knížka je nedůvěryhodná? A vesmírná organizace, jenž byla založena německými nacistickými vědci je? Jen si přečtěte, kdo skuterčně vyvyinul pro Rusy a Američany, vesmírný program.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Elektrický vesmír v seznamech

v Přečtených5x
v Knihotéce2x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x

Autorovy knížky

2012  4%Elektrický vesmír