Jak se zasnoubit s hrabětem přehled

Jak se zasnoubit s hrabětem https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403817/bmid_jak-se-zasnoubit-s-hrabetem-0Ak-403817.jpg 4 54 54

Dům pro neprovdané dámy série

< 3. díl

Slečna Jane Wilkinsonová se konečně dočkala. Její dvě přítelkyně se chystají provdat a žádané místo v domě pro svobodné dámy je její. Poprvé po osmadvaceti letech se zbaví dohledu staršího bratra a bude si moct dělat, co se jí zachce, nebude-li to ovšem zahrnovat žádného muže. V tom je malý problém, protože Jane myslí na jistého hraběte z Evansu častěji, než by počestná stará panna měla. Hrabě Alex by naopak sňatek uvítal, chce se ostatně už dlouho usadit. Chraň Bůh, aby si však vybral za manželku ženu tak panovačnou, jako je slečna Wilkinsonová. Ale proč ji jen osud obdařil tak zřejmými půvaby, když se lásky a vášně dobrovolně zřekla?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

When to Engage an Earl , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se zasnoubit s hrabětem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

Senza Jenka
08.05.2024 4 z 5

(SPOILER) Příběh je hezký, i když poněkud předvídatelný. Jane má nějaké nejasné obavy z mužské nadvlády, vzteklého křiku a mateřství.
Alex se jí líbí - je laskavý, hezký, má smysl pro humor... Nicméně její strach ze ztráty svobody rozhodování je velký, ačkoliv bydlet sama není až takové terno, jak si představovala.
Nakonec se s ním pomiluje a ráno odmítne stát se jeho ženou. Pak se pár měsíců oba o samotě trápí, až jí domluví Cat. Jane Alexovi napíše, ten sedne na koně a vyrazí. Zbytek je celkem jasný.
Kniha obsahuje nezbytné rekvizity série, jako jsou místní klepny, kletba, dům pro neprovdané dámy nebo Poppy. Konec je romantický až pohádkově - všichni najdou svou lásku, kletba je zlomena, narodí se spousta zdravých mimin a všichni jsou velmi šťastní.
Nejsem sice přesvědčená, že by Alexova rodina považovala osmadvacetiletou sestru venkovského právníka za nejlepší partii pro hraběte, ale hezky se to čte.

pip11
18.12.2022 5 z 5

Poslední díl série byl moc pěkný a zábavný. Vše se hezky uzavřelo a nechyběla ani skvělá kočičí dáma Poppy.


MarkétaI.
31.12.2021 4 z 5

Jak už je zde psáno, tak kniha nenedchne ani neurazí. Je to oddechovka na jedno odpoledne. Od autorky jsem ještě nic jiného nečetla, ale dám tomu určitě šanci..

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (2. - 15. července)

02.07.2018


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak se zasnoubit s hrabětem v seznamech

v Přečtených80x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených4x
v Knihotéce109x
v Chystám se číst35x
v Chci si koupit13x