Dopis do ticha přehled

Dopis do ticha https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/357461/bmid_dopis-do-ticha-z7P-357461.jpg 3 41 41

Zdravotní sestra Linda, se dostává na operační sál sama jako pacientka. Při operačním výkonu je u ní odhalena jistá vada omezující naději na otěhotnění. Třebaže Linda má svého partnera a schyluje se k jejich svatbě, nalezne pochopení u ženatého lékaře, který se stane její oporou. Vztah přeroste v silné milostné pouto a skandál se již nedá utajit.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dopis do ticha. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

Acquenta
15.09.2020 2 z 5

Knížka tenká, ta což jsem ráda, být hrubší, mám problém ji dočíst. Příběh silný a smutný, ale docela mi vadilo, že jsme neznali příčinu smrti a kolega jejich smrt oznamoval, jako kdyby mluvil o seznamu na nákup. Za mě docela divně psané.

čef
19.01.2020 3 z 5

Občas hmátnu v knihovně vedle a to se mi také stalo s touto knihou. Není totiž vůbec určena pro skeptika jako já. Nejlépe by se četli mladým sestřičkám při dlouhých nočních službách. Tragédie pana doktora, který se zapletl a nedopadá to vůbec dobře. Dá se slzet, ale i snít atd.
Takže děvčata do toho.


Pechule
12.07.2019 4 z 5

Od knihy jsem neměla žádné velké očekávání a tudíž mě ani nezklamala. Četla se velice dobře a rychle. Na začátku mě pouze nezaujaly dopisy paní Patris.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dopis do ticha v seznamech

v Přečtených62x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených5x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst32x
v Chci si koupit3x