Domov U Huňatých tlapek přehled

Domov U Huňatých tlapek
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/499327/bmid_domov-u-hunatych-tlapek-CPg-499327.jpg 5 26 26

Milujete zvířata? Pak přijměte pozvání do domova U Huňatých tlapek. Potkáte jich tam požehnaně! Hamish si léto představoval jinak. Těšil se, že poletí s rodiči do Japonska, místo toho teď míří na venkov k tetě Heleně, kterou ani nezná. A jak zvládne bydlet na statku plném zvířat, když v životě nepohladil ani psa? S prvním psí čumáčkem položeným na jeho koleno se však chlapcova nejistota začne rozplývat a Hamish si život v obklopení zvířaty začne užívat. Co mu radost nepřináší jsou vrásky na čele jeho tety Heleny. Její útulek pro zvířata má finanční problémy, a jestli se něco nestane, bude ho muset zavřít. Kam by pak psi, kočky, prasátko, tele, kráva či želva šli? S tím je třeba něco udělat, a to hned!... celý text

Příroda, zvířata Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

The Paw House , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domov U Huňatých tlapek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Lejčís
04.11.2023 4 z 5

Pokud jste příznivci huňatých tlapek, určitě s touto knížkou neuděláte chybu. Moc jsem si oblíbila nejen zvířecí hrdiny, ale také obětavou a dobrosrdečnou milovnici zvířat - tetu Helen. Pravda, ze začátku jsem trochu bojovala s dětskými hrdiny. Hamish na mě působil jako typické dítě z bohaté městské rodiny, ale nakonec si mě získal svými nápady a tvořivým duchem. A z Izzy se i přes její uštěpačnost a nevraživost vyklubala milá mladá slečna, která by se pro zvířata rozdala.
Příběh nezachází nijak do hloubky, je poměrně jednoduchý, ale velmi milý a srdečný a krásně ukazuje, že milovníci zvířat mají srdce na správném místě. A co víc, Domov U Huňatých tlapek se nachází na skotské vysočině, v krásné přírodě, kam bych se ihned s chutí přestěhovala. Koneckonců, máte ji vyobrazenou na té nádherné obálce, kdo by tam nechtěl žít? :)

Sofie008
06.05.2022 4 z 5

Moc hezký příběh,zaujal mě, také jsou moc hezké recepty vzadu:-)


Lena79
26.09.2021 5 z 5

Pěkně napsaný příběh, kde je přesně ukázáno, že zvířata sbližují lidi různých povah. Pro děti je to úžasná kniha. Krom toho mě velice zaujala obálka, je fakt nádherná.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (37. týden)

06.09.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Domov U Huňatých tlapek v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených34x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených6x
v Knihotéce78x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Megan Rix
britská, 1962
2012  85%Štěně k Vánocům
2020  91%Domov U Huňatých tlapek
2022  90%Záhada zmizelých štěňátek