Dokud voda neskončí přehled

Abhejali Bernardová

Jako desátý člověk na světě dokončila výzvu „Oceans Seven“. Dalo by se říct, že Abhejali Bernardová je nejlepší česká plavkyně, kterou neznáte. Cesta k dosažení „Sedmičky oceánů“ je však v jejím příběhu mnohem poutavější než samotné dosažení cíle. Její výpravy po světě totiž nejsou jen o plavání, jsou především výpravami do nitra. S pomocí meditace, za hranicemi pohodlí a toho, co zná, poznává sama sebe. A svým vyprávěním v nás probouzí přesvědčení, že všichni dokážeme víc, než si myslíme.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dokud voda neskončí. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

kaca82
26.07.2025

Dokonalá knížka. V knihovne jsem spechala a tak jsem popadla pár knížek,které mě zaujaly na poličce "novinky" a netušila jsem,že z toho bude jedna z nejlepších knížek,co jsem kdy četla. Plná zajímavosti o dálkovém plavání,dobrodružství,pokory,klidu,života. Často si na ni vzpomenu během dne,když mě čeká něco,do čeho se mi nechce. Klid,smíření,přítomnost,představa,jak abhejali dává ruku před ruku a najednou je všechno o dost snazší. Fakt skvělý :)

všech 22 komentářů

Související novinky - Dokud voda neskončí (0)

Dokážeme víc, než si myslíme, ale musíme si dát příležitost dosáhnout svého potenciálu. Z gauče své hranice moc neprozkoumáme. Ač se to může zdát pohodlné, brzy budeme otrávení životem, kdežto když na sobě pracujeme, odměnou je nám vnitřní radost.

Kniha Dokud voda neskončí v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně30x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi