Divý horský tymián přehled

Divý horský tymián https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/299155/bmid_divy-horsky-tymian-8AU-299155.JPG 3 71 71

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divý horský tymián. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

baruu.s
26.10.2023 4 z 5

(SPOILER) V této knize hrálo velkou roli štěstí a osud. Třeba když si Victorie četla v novinách o Oliverově hře, a ten se následně objevil u jejích dveří. Nebo když se John Dunbeath dozvěděl o strýcovo smrti těsně předtím, než si přečetl dopis přímo od něj. Jock ho v něm zval na chatu Benchoile, která však po jeho smrti patřila Johnovi samotnému. On tam přijel a potkal tam Victorii, se kterou se náhodně seznámil na jednom večírku a nikoho z nich by ani ve snu nenapadlo, že se opět uvidí ve Skotsku, stovky kilometrů od Londýna.

isner
03.11.2022 5 z 5

Knihu mi dala dcera, někde ji vzala v knihovničce, kde lidé nechávají knihy, které už přečetli a nechtějí si je nechat. Je to moje první kniha od této autorky, nic jsem od ní nečekala, ale líbila se mi, mám ráda příběhy ze Skotska, popis přírody, povahy různých osob, jejich setkání a vztahy jsou zajímavé, možná je to pro někoho předvídatelné, ale to mi vůbec nevadilo, hlavně, že se vnuk vrátil domů a Victorie našla normálního chlapa..


georginaa
30.09.2022 3 z 5

Pilcher je spisovatelkou romantické pohodovky. Příběhy odpovídající 70. letům, jsou pomalu rozjíždějící bez akčnosti, popis krásné přírody, ať je to kdekoliv. Je jasné, že dva se potkají a snaží se najít společnou cestu životem. Takže taková klasická oddechovka, kde se přesně očekává happyend.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Divý horský tymián v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených115x
ve Čtenářské výzvě3x
v Knihotéce81x
v Chystám se číst5x
v dalších seznamech1x