Dětem Zdeněk Miler a Krtek přehled

Dětem Zdeněk Miler a Krtek https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/106983/detem-zdenek-miler-a-krtek-106983.jpg 4 46 46

Výbor z nejhezčích knížek, které ilustroval autor slavného Krtka. V milé čítance najdete verše Polámal se mraveneček, O veselé mašince či Kuřátko a obilí a ukázky ze známých pohádek o zvědavém štěňátku,pohádkovém dědečkovi i o samotném Krtkovi. Vtipný průvodní text napsala Hana Doskočilová. Knížka obsahuje vybranou bibliografii knih s ilustracemi Z. Milera a seznam vybraných autorových filmů.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dětem Zdeněk Miler a Krtek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

mataaskorice
02.09.2023 4 z 5

Milá knížka, letmý průlet řadou knih, které Zdeněk Miler ilustroval. Pro ucelenější zážitek z četby toho či onoho to chce sáhnout po konkrétní knížce a užít si tak kompletní texty s jejich obrazovým doprovodem.

LunaL.
18.11.2022 5 z 5

Hezký způsob, jak seznámit děti s autorem Krtečka :) I pro mě jako rodiče je zajímavé zjistit, co všechno Miler ilustroval. Hezky podané, mezi pohádkami jsou rozhovory autora s Krtečkem :)


Briv
07.09.2022 5 z 5

* Milá a laskavá knížka, hlavně ty ilustrace úplně pohladí po duši. Dokonce jsem některé pohádky vůbec neznala. Synkovi se to hodně líbilo, dokonce ve svých třech letech ji zvládal se mnou odposlouchat celou a to jsme některé básničky dávali i dvakrát. Měli jsme ji půjčenou z knihovny, některé veršované pohádky už máme doma, takže je syn znal, ale určitě si v zimě přečteme Kubulu a Kubu Kubikulu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Dětem Zdeněk Miler a Krtek v seznamech

v Přečtených66x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených3x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst2x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech2x