Deník holky z lékárny 2 přehled

Deník holky z lékárny 2 https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/534380/bmid_denik-holky-z-lekarny-2-65f47165bc622.jpg 5 5 5

Deník holky z lékárny série

< 2. díl

Další příběhy z lékárny, které vás pobaví i poučí. Objednáte mi to koloniální stříbro? Na kolik použití je ta jednorázová rouška? Už máte ty estragony? Na podobné otázky si už farmaceutická asistentka Martina zvykla. Tvrdí, že ji snad už nic nemůže překvapit, i když tuší, že se vždy najde ten jeden pacient, po kterém jí zůstane pusa dokořán. Nyní do lékárenského prostředí můžete nahlédnout i vy. Věřte, že si Martina nenechala nic pro sebe! Kniha Deník holky z lékárny i stejnojmenný blog na Facebooku a Instagramu pokračují další dávkou vtipných historek.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Deník holky z lékárny 2. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

Renike
předevčírem 5 z 5

Vůbec ale vůbec jsem nevěděla, že Deník bude mít pokračování. Když jsem uviděla, hned jsem koupila. Měla jsem stejně velkou radost jako čtenářka Jane2016. Kniha byla úžasná, stejně jako 1. díl. Já se u té knihy tolik nasmála! Zábavná, vtipná a tak realistická. I jako lékařka jsem moc ráda za takové knihy. Těším se na další díl, pokud bude :)

Jane2016
20.05.2024 5 z 5

Víte, jakou radost jsem měla, když jsem se dozvěděla, že Deník holky z lékárny bude mít pokračování? OBROVSKOU! Těšila jsem se jako malá holka! Už je to nějaký ten pátek, co jsem dočetla první díl, ale ještě dnes si pamatuju, jak jsem si čtení užila a jak mě celá kniha bavila.

A druhý díl je stejně skvělý jako díl první. Knížka je napěchovaná příběhy z lékárny. Přiznám se, že u většiny jsem se velmi pobavila. Lidé jsou schopni vymyslet neuvěřitelné věci a historky sepsané v této knize jsou toho důkazem. Obdivuju, jak jsou lékárnice schopny rozšifrovat požadavky, které po nich pacienti někdy vyžadují. „Chci takovou bílou mastičku v tubičce, v hranaté krabičce a myslím si, že byla bílá“!

Jsem strašně ráda, že vychází podobné knihy, které ukazují nám laikům, jaké strasti doprovází toto povolání. Že to vždycky není jen sranda (kor když člověk pracuje s lidmi).

Závěrečná historky autorky byla krásnou třešničkou na dortu. Těším se a v napětí vyčkávám další díl!


ydnac
19.05.2024 5 z 5

OPĚT JSEM SE BAVILA :-).

Druhý díl Holky z lékárny vás rozesměje novými příhodami (i když někteří aktéři, by měli spíše zaplakat nad svou hloupostí).
Zopakujete si, že LÉKÁRNÍK NENÍ PRODAVAČ.
Pult je tára.
A dozvíte se, že v lékárně OPRAVDU nemají malinovku, svíčky na dort, ani všechny ty blbosti, které jak vidno lidé chtějí.
Obzvlášť mě pobavilo, že při covidu, kdy měli lidé chodit někam jen v nutnosti, chtěla paní krémíček a jiní se prostě chtěli podívat co mají v lékárně nového...
Úplně vás chápu paní spisovatelko a obdivuji vaší trpělivost :-).
Závěrečná historka je supeeeer :-).
Budu se těšit na další knihu :-).

všechny komentáře

Související novinky (1)

Holly, Stříbrné hrdlo a další knižní novinky (20. týden)

12.05.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Deník holky z lékárny 2 v seznamech

v Přečtených7x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce22x
v Chystám se číst19x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

2022  84%Deník holky z lékárny
2024  100%Deník holky z lékárny 2